Bugün 01 Eylül 2026 Salı
  • Antalya36 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    6792.41
    %-1.57
  • Dolar
    48.2702
    %0
  • Euro
    56.0059
    %-0.24
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SUP İLE DENİZE AÇILDILAR, KÜREKLERİ KIRILINCA KİLOMETRELERCE SÜRÜKLENDİLER
01 Eylül 2026 Salı 13:33

SUP İLE DENİZE AÇILDILAR, KÜREKLERİ KIRILINCA KİLOMETRELERCE SÜRÜKLENDİLER

Antalya'da SUP ile denize açılan 2 kişi, küreklerinin kırılmasının ardından farklı noktalarda mahsur kaldı.

Antalya'da SUP ile denize açılan 2 kişi, küreklerinin kırılmasının ardından farklı noktalarda mahsur kaldı. Şahıslardan birinin kıyıdan yaklaşık 3 mil, diğerinin ise 1 mil açıkta deniz polisi ekiplerince kurtarıldı.

Kurtarılan gençlerden biri, gazetecilere, "Yunanistan'a gidecektik, Yalım'a kadar gidebildik" dedi.

Olay, bugün saat 10.35 sıralarında Antalya açıklarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konyaaltı sahilinden SUP ile denize açılan Hüseyin Alp K. ile İbrahim C., bir süre sonra küreklerinin kırılması nedeniyle kıyıya dönemedi. İhbar üzerine bölgeye deniz polisi ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin yaptığı çalışmada şahıslardan biri kıyıdan yaklaşık 3 mil, diğeri ise yaklaşık 1 mil açıkta farklı noktalarda bulundu. Denizde mahsur kalan 2 kişi, deniz polis i ekiplerince bota alınarak Kaleiçi Yat Limanı'na getirildi.

Şahısların sağlık ekiplerinden herhangi bir talepte bulunmadığı, yapılan kontrollerinde de herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı öğrenildi.

Kurtarılan şahıslardan biri, gazetecilerin olayın nasıl olduğu yönündeki sorusuna, "Yunanistan'a gidecektik, Yalım'a kadar gidebildik. Uyumadık, küreklerimiz kayboldu" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 74 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim