

Tarihi 5 Ocak Stadı’nın Çimleri Sökülüyor
Adana'da yıkılarak yerine Millet Bahçesi yapılacak olan 83 yıllık 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda çim söküm işlemi başladı. Stadın çimlerinin Ceyhan Stadyumu'nda kullanılacağı öğrenildi.
Bu yıl 19 Şubat'ta Yeni Adana Stadı'nın açılmasıyla birlikte 83 yıllık 5 Ocak Fatih Terim Stadı kullanımdan kalktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yerine Millet Bahçesi yapılacağının müjdesinin verilmesinin ardından stadın yıkımı için gerekli çalışmalar başlatıldı. Adana Valiliği de geçtiğimiz haftalarda stadyumun bugün yapılacak ihalenin ardından hurda karşılığında yıkılacağını duyurdu.
Adana Gençlik ve Spor Müdürlüğü ekipleri ise stat içerisindeki yeniden kullanılabilecek malzemeleri taşımaya başladı. Ayrıca ekipler, Ceyhan Stadı'nda kullanılmak üzere stadın çim söküm işlemine başladı. Bir bölümü sökülen stat çimleri drone ile havadan görüntülendi.
Stadın yıkım işleminin ise bugün yapılacak ihaleden çıkacak sonuca göre 1 ay içerisinde başlaması bekleniyor.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- KADINLARIN 2 BİN YILLIK GÜÇLÜ İZİ
- MOTOSİKLET POLİS ARACI İLE ÇARPIŞTI: 2 YARALI
- ANTALYA’DA TUR OTOBÜSÜ İLE SERVİS MİNİBÜSÜ ÇARPIŞTI: 6 YARALI
- ALANYA’DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI 2 YAYA HAYATINI KAYBETTİ
- UYGULAMADAN SİPARİŞ VERDİĞİ MAKARNADAN RAHATSIZLANDI, ADIM ADIM İZ SÜRÜP MERDİVEN ALTI İŞLETMEYİ ORTAYA ÇIKARDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































