Bugün 13 Temmuz 2025 Pazar
  • Antalya26 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4336.357
    %0.00
  • Dolar
    40.1508
    %0.00
  • Euro
    47.0268
    %0.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Trabzonspor’da Hazırlıklar Sürdü
06 Ocak 2020 Pazartesi 20:43

Trabzonspor’da Hazırlıklar Sürdü

Süper Lig'in ikinci yarısına Antalya'da hazırlanan Trabzonspor, Belek kampının ikinci gününde sağanak yağmur altında çalıştı.

Süper Lig'in ikinci yarısına Antalya'da hazırlanan Trabzonspor, Belek kampının ikinci gününde sağanak yağmur altında çalıştı.

Süper Lig'in ikinci yarısı için dün Antalya'ya gelen ve Belek'te hazırlıklarına başlayan Trabzonspor, kampın ikinci gününde basına açık çalıştı. Sağanak yağmur altında gerçekleşen çalışmayı Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da takip etti. Teknik Direktör Hüseyin Cimşir yönetiminde gerçekleşen antrenman 1,5 saat sürdü. Yeni transfer Badou Ndiaye de takımla birlikte antrenmandaydı. Yusuf Sarı takımdan ayrı düz koşu yaparken, ilk yarının son maçında sakatlanan kaleci Uğurcan da salonda idman yaptı. Isınma koşularıyla başlayan antrenman daha sonra istasyon çalışmasıyla devam etti. Antrenman dar alanda çift kale maçla devam etti. Bordo-mavililer yarın yapacağı idmanlarla hazırlıklarını sürdürecek.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 669 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim