

Vainquer Toulouse'a Transfer Oldu
Antalyaspor'un Fransız orta saha oyuncusu William Vainquer, Fransa'nın Toulouse takımına 1 yıllığına kiralandı.
Antalyaspor yeni sezonda kadroda düşünmediği futbolcular arasında yer alan William Vainquer, Fransa'nın Toulouse takımına kiralandı. Gelecek sezon sözleşmesi sona erecek Vainqueur, Fransız takımına kiralık olarak sözleşme imzaladı.
Antalyaspor, transferi resmi internet sitesinden duyurdu. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:
"Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan profesyonel futbolcumuz William Vainqueur, Fransa'nın Toulouse takımına 1 yıllığına kiralık olarak transfer olmuştur. Kendisine bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dileriz."
Antalyaspor'a 2017-2018 sezonunda Roma'dan transfer olan Vainqueur, 29 maçta kırmızı beyazlı formayı giydi. Vainquer, geçen sezonun ikinci yarısında Fransa'nın Monaco takımında kiralık oynadı.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- DEPREMDE YIKILAN EVİNİN YERİNE YAPTIĞI AHIRA AŞIRI YAĞIŞTA İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ
- DOKTORDAN HABERSİZ ADINA BİN 327 REÇETE YAZAN ’SAHTE REÇETE’ ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ
- BULVARDA SÜREKLİ KAZA OLMASINA ESNAF İSYAN ETTİ
- OTOMOBİLİN KOYUN SÜRÜSÜNÜN ARASINA DALDIĞI ANLAR KAMERADA
- KOZMETİK MARKET ZİNCİRİNE DADANAN ANNE, BABA VE KIZ 3 AYLIK SÜREÇTE 1 MİLYON 200 BİN TL’LİK ÜRÜN ÇALDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































