

Yeşil Kamanspor’un Yeniden Kurulma Çabaları Hız Kazandı
Kaman ilçesinde bir dönem 3. lige kadar çıkmış olan Yeşil Kamanspor'un yeniden kurulma hazırlıkları başladı.
Belediye Başkanı Erhan Talu'nun da destek sözü verdiği takımın kurulması ve eski günlerine kavuşması için hazırlıklar başladı.
Finans sorunları nedeniyle ligden çekilmek zorunda kalan takımın Belediye olarak destek sunacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Talu, "İlçemizde kurulan finans sorunlarının çözülemediğinden kaynaklı ligden ihraç edilen takımımız tekrardan kurulması için elimizden geleni yapacağız"dedi.
Takımın yeniden kurulması için sosyal medyadan kampanya başlatan Yeşil Kamanspor'un eski oyuncusu Tolga Çevik ise yeniden yapılanma çabalarında esnafların destek sunduğunu belirtti.
Eski futbolcu Çevik, sosyal medya hesabı üzerinden başlattığı kampanyada atkı satışı yapıyor.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A 15 TEMMUZ'DA SUİKAST GİRİŞİMDE BULUNAN FETÖ MENSUBUNUN YAKALANDIĞI EV GÖRÜNTÜLENDİ
- OTOYOLDA TEHLİKELİ YÜK TAŞIYAN TIR, JANDARMANIN DİKKATİNDEN KAÇMADI
- KİRALADIĞI ARACIN GPS’SİNİ SÖKÜP ORTADAN KAYBOLDU
- ALT YAPI ÇALIŞMALARI ESNASINDA YAŞANAN TOPRAK KAYMASINDA 1 İŞÇİ ÖLDÜ
- ÖĞRENCİLER ÇEVREYİ TEMİZLEYİP HARÇLIKLARINI GERİ DÖNÜŞÜMDEN ÇIKARIYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































