




Yüzme Yarışlarına 10 Kulüpten 149 Sporcu Katıldı
Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Yüzme Federasyonu Adana İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan "11-12 Yaş İl İçi Vize ve Kısa Kulvar Milli Takım Seçme Yüzme Yarışları" gerçekleştirildi.
Yüzme Federasyonu Adana İl Temsilcisi Sabri Şanlı, Rıza Salih Saray Kapalı Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen müsabakalara 10 kulüpten toplam 149 sporcunun katıldığını söyledi.
Şanlı, özellikle velilerin yakından takip ettiği müsabakalarda sporcuların kazanma isteği gözlerinden okunduğunu ifade etti.
Hayli çekişmeli geçen müsabakalar kelebek, kurbağalama, serbest, karışık, kelebek ve sırt üstü kategorilerinde gerçekleştirildiğini ifade eden Şanlı, Adana'nın yüzme branşında ivme kazandığını belirtti.
Federasyonun belirlediği yüzme stil baraj derecelerini geçmek için yoğun çaba sarf eden sporcuların gayretlerinden dolayı kutlayan Şanlı, "İki gün süren müsabakalarımızı sorunsuz bir şekilde tamamladık. Bu müsabaka yeni sezonumuzun ilk yarışıdır. Yüzme branşının gelişmesi için herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Bu anlamda aile ortamı yakaladığımıza inanıyorum" dedi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Göynük Mutfak Sanatları MYO da Bitkilerin Gıda Hikayesi Anlatıldı
- Türkiye’de artan dağ kazaları endişelendiriyor: Dağlarda kazaların nedeni bilinçsizlik ve hazırlıksızlık
- Tekerlekli Sandalye Tenisi BNP Paribas Dünya Takım Kupası’nın basın toplantısı yapıldı
- Antalya’da Küçük Sanayi Siteleri Masaya Yatırıldı
- Manavgat Belediyesi güreşçileri Fethiye’den madalyalarla döndü
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim