Bugün 05 Mayıs 2024 Pazar
  • Antalya23 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2390.367
    %0.00
  • Dolar
    32.335
    %0.00
  • Euro
    34.7427
    %0.00

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

3 puana sevindim

05 Kasım 2021 Cuma 22:02

Hürriyet gazetesi yazarı Tahir Kum'un Nuri Şahin yazısına üzüldüm. Teknik direktörlük yapan birçok insanın UEFA Pro Lisans şartını karşılamadığını biliyoruz. Ama yasal olarak da takımların teknik sorumlularının farklı kişiler olduğunu da biliyoruz. Antalyaspor teknik direktörü Nuri Şahin değil. Nuri Şahin futbol sorumlusu. Üstelik Almanya da doğup büyümesine rağmen bu futbol adamı evinde kapısını kapatınca rağmetli Neşet Ertaş'tan bozlak dinleyen bir karakter. Yine de yasal düzenlemelerin biran önce tamamlanması temennimiz.


  Giresun maçında gelen galibiyete en çok Nuri için sevindim. Nuri bu zamana kadar sahip olduğu kariyer ile ülkemizde daha fazla ilgiyi hakeden birisi olmasına rağmen maalesef bence yeterince saygı görmedi. Antalyaspor da futbol oynama kararı ülkemizde yeterince dile getirilmedi. Tüm dünyanın ilgisini çeken Nuri Şahin Lucas Podolski ikilisinin ülkemizde Antalyaspor da forma giymesi dile getirilmedi. Bir İstanbul büyüğünde bu olay yaşansa bu ikili o takımın formasını giyse basında günlerce haber yapılırdı. Üzerindeki formalar kırmızı beyaz olunca maalesef yeteri kadar basına yansımadı.


   Antalyaspor nasıl bir futbol oynayacağını haftalardır gösteriyor. Daha doğrusu futbol sorumlusu Nuri Şahin'in istediği oyun tipi kendini belli ediyor. Diyarbakır maçı ile ilk galibiyet alındı. Ama elbette şu anda Süper Lig çok daha önemli ve çok şükür Gzt Giresunspor karşısında haklı bir galibiyet aldık. Forvet sıkıntımız kendisini güçlü bir şekilde gösteriyor. Türk futbolu adına çok büyük umutlar bağladığımız Gökdeniz maç içerisinde yine gol vuruşu eksikliğini gösteren bir gol kaçırdı. Gökdeniz eline ülke çapında kendini tanıtma fırsatı geçmiş. Hocaların sana şans da veriyor. O zaman bu pozisyonları at güzel kardeşim. Antrenman sonrası gol vuruşu çalışması yapman hem sana hem ülke futboluna katkı olacaktır.


  Başakşehir maçında seyircinin Doğukan Sinik tepkisine sosyal medyadan şöyle bir twit atmıştım. Doğukan bugünkü maçta ayakta kalan ender futbolculardan üstelik Başakşehir kadrosunun iyiliği sahada yetenek olarak karşımıza çıkıyor. Doğukan altyapıdan gelen ve Antalyanın kendi evladı. Yetenekleri ölçüsünde elinden geleni yapıyor. Taraftar grupları ve maça gelenler Bünyamin ve Doğukan kardeşlerimize daha çok sahip çıkmalıdır. Adana Demirspor maçında iki tane genç sürekli olarak Bünyamin'e kızıyordu. Oysa şu anda bana göre takımda görevini en iyi şekilde yapmaya çalışan Bünyamin. Sen o kadar iyi olsan Bünyamin yerine sahada sen olurdun.


  Maçı rahat rahat izlerken maçın sonuna doğru Boffin hakeme dua etsin. Ohareket kırmızı kartlık bir hareket olarak kabul edilebilirdi. Üstelikte maçı artık almışız rakibin direnci kırılmış neden o hareketi yaparsın ki. Sezon başında Ersun hocanın Boffin'i zorlayacak yedek kaleci tercihi yapmamasını hayretle karşılamıştım. Belki de Boffin nasıl olsa başka kaleci yok rahatlığı ile bu hareketi yapıyor. Ben Boffin'in o zaman takım arkadaşı olan Nuri Şahin'e Adana Demirspor maçının ilk yarı sonunda yaptığı harekete de üzülmüştüm. Devre arasında inşa-Allah iyi bir kaleci ve golcü birde 6 numara bulabilirsek bekle bizi üst sıralar...


   Nuri Şahin çok önemli bir karakter onu seviyoruz ve sadece Antalyaspor için değil Türk futbolu içinde başarılı olmasını temenni ediyorum. her hafta altyapı maçlarını izlemesi de harika bir olay

Bu yazı toplam 1106 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim