Karakter boyutu :






25 Mayıs 2024 Cumartesi 22:23
AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Erol hayatını kaybetti
AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, Antalya'da bir özel hastanede yapılan bypass ameliyatının ardından fenalaşarak hayatını kaybetti.
AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, Antalya'da bir özel hastanede yapılan bypass ameliyatının ardından fenalaşarak hayatını kaybetti.
Yakın zamanda anjiyo olan AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, kontrol için gittiği özel bir hastanede bypass ameliyatı oldu. Ameliyatın ardında yoğun bakım servisine kaldırılan Erol, fenalaşarak hayatını kaybetti. 2021 Şubat ayından bu yana ilçe başkanlığı görevini yürüten 65 yaşındaki Ahmet Ali Erol, AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal'ın amcasının kızıyla evli ve 1 kızı bulunuyordu. Ahmet Ali Erol'un cenazesinin, Sorgun Mezarlığında toprağa verilmesi bekleniyor. Erol'un ölüm haberi Manavgat'ta büyük üzüntüye neden oldu.
Antalya Son Haber
Bu haber toplam 1070 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Türkiye Sinema ve Audiovisüel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından 2004 yılından bu yana her yıl düzenlenen “Çocuk Filmleri Festivali”, başladı.
- Kepez Belediyesi Spor Kulübü, tam gün yaz okulu düzenliyor.
- Turunç Masa'da memnuniyet oranı yüzde 93.55
- ABD İran'la resmen savaşa girdi
- Başkan Muhittin Böcek, “Halkın, hakkın, hukukun ve adaletin yanında olmaya devam edeceğiz”
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim