Bugün 04 Mayıs 2024 Cumartesi
  • Antalya19 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2390.367
    %0.03
  • Dolar
    32.335
    %-0.05
  • Euro
    34.7427
    %0.01
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Alanya Yabancılar Meclisi yeni belediye yönetimi ile ilk toplantısını yaptı
22 Nisan 2024 Pazartesi 18:23

Alanya Yabancılar Meclisi yeni belediye yönetimi ile ilk toplantısını yaptı

Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi, belediyenin yeni yönetimi ile ilk toplantısını yaptı.

Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi, belediyenin yeni yönetimi ile ilk toplantısını yaptı.

Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Yabancılar Meclisi üyeleri ile Belediye Başkan Vekili Murat Levent Koçak ve Meclis Başkan Vekili ve Turizm Komisyonu ve Kent Estetiği Komisyonu Başkanı Abdurrahman Açıkalın katıldı. Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu, Alanya Belediyesi'nin yeni Başkanı Osman Tarık Özçelik'i tebrik etti. Karaoğlu, yeni dönemde yeni yönetimle birlikte başarılı işlere imza atmayı hedeflediklerini söyledi.

"Fikir ve önerilerinize açığız"

Toplantıda konuşan Belediye Meclisi Başkan Vekili ve Turizm Komisyonu ve Kent Estetiği Komisyonu Başkanı Abdurrahman Açıkalın, Karaoğlu ile Yabancılar Meclisi üyelerine bugüne kadar Alanya için vermiş oldukları emekten dolayı teşekkür etti. Hep birlikte Alanya'yı daha iyi bir kent haline getirmek için çalışacaklarını kaydeden Açıkalın, "Bu anlamda bizler de siyasiler olarak görevler üstlendik. Belediye meclis başkan vekilliği görevinin yanı sıra Turizm Komisyonu ve Kent Estetiği Komisyonlarında da görev alıyorum. Her türlü fikir ve önerilere açık olduğumu bilmenizi istiyor, her birinize başarılar diliyorum" dedi.

"Sizler bizim kültürel zenginliğimizsiniz"

Belediye Başkan Vekili Murat Levent Koçak da, Alanya'da yaşayan her bir yabancının kent için bir değer olduğunu belirtti. Koçak, "Alanya için, bizler için siz kültürel bir zenginliksiniz. Sizler için kullanılan yeni Alanyalı terimi de buradan geliyor. Bugüne kadar her biriniz onlarca çalışmada gönüllü olarak Alanya için emek vererek, ne kadar bizden birisi olduğunuzu gösterdiniz. İlerleyen süreçte de birlikte çalışmalar yapmaya gayret edeceğiz. Hepinize, vermiş olduğunuz emeklerden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Toplantının sonunda Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu, Başkan Vekili Koçak'a hediye, Açıkalın'a ise çiçek takdim ederek görevlerinde başarılar diledi.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 513 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim