Bugün 05 Mayıs 2024 Pazar
  • Antalya23 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2390.367
    %0.00
  • Dolar
    32.335
    %0.00
  • Euro
    34.7427
    %0.00

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Altay maçı sonrası Almanya yapılanması

15 Kasım 2021 Pazartesi 11:11

Antalyaspor Nuri Şahin ve ekibi ile beraber futbol mantalitesinde bir değişim yaşandı. Nuri Şahin'in ilk galibiyet Diyerbekir maçı ile kazanan Antalyaspor sonrasında Gzt Giresunspor maçı galibiyeti geldi. Süper Ligde ilk galibiyetini alan Nuri şahin ve ekibi Antalya da oynanan Altay maçını da kazanarak milli araya girdi. Nuri Şahin ve ekibi sonrasında futbolcuların fiziki anlamda daha iyi durumda olduğunu görüyoruz.


 Gol problemimiz hala sürüyor. Ama kabul etmek gerek ki Paul Mukariu o pozisyonda bana gör de şansını zorlayarak harika bir gol attı. O gün takımda Veysel'i çok beğendim. Bana göre uzun zamandır oynamamasına rağmen Bahadır da iyiydi. Antalyaspor ve Nuri Şahin'in önünde çok uzun bir yol var. Nuri Şahin adı Antalya için bir şans.  Özellikle bu kariyer ile beraber yurtdışında yaşayan ve ülkemizde oynamak isteyen yetenekli gençlerinde tercihlerinde Antalya önemli yer tutacaktır.


 Özellikle Alanyaspor macerasından sonra Galatasaray'a transfer olan Berkan Kutlu gibi oyuncuların bize gelmesi de takım için önemli katkılar sağlayacaktır. Almanya da 3.lig oyuncusu olarak Antalyaspora gelen ve sonrasında artık Antalyalı olan Nazım Sangare bizde oynadığı oyunu Fenerbahçe ve Milli Takıma yükseldi. Nuri Şahin ve ailesinin Antalya'yı sevmesi bize artı oldu. 


 Şu anda Antalya'nın bitirici forveti ve kaleyi daha da sağlamlaştıracak bir kalecisi olması bizi daha da mutlu eder. Bu arada geçen yazıda Boffin'e kırgınlığımızı dile getirirken Adana Demirspor maçı sonrasında sahada bir davranışından bahsetmiştim. Bize Boffin'in Altay maçından sonra Nuri'ye sarıldığı gibi pozlar lazım. Boffin'i seviyoruz. Ama yine de onu zorlayacak bir kaleci transferini gerekli görüyorum.


   Almanya yapılanması derken Almanya futbol federasyonunda altyapı sorumluları arasında olan ve bölgesel bazda görev yapan Evren Cebeci kardeşiminde Antalyaspor'a olan sevgisinin artı yönde kullanılması taraftarıyım. Evren'in desteklenmesi Antalya adına yeni oyuncuların takıma kazandırılmasını sağlayacaktır. Bana yıllar önce Can Bozdoğan'dan bahseden Evren yine aynı dosyayı antalyaspor'a da sunmuştu. Şu anda Can bozdoğan Beşiktaş oyuncusu demek ki Evren öyle boş  çalışmalar yapmıyor. 


   Nuri Şahin'in başarılarının devamını Antalya başta olmak üzere Türk futbolu için temenni ediyorum.  Devamı gelsin inşa-Allah

Bu yazı toplam 745 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim