Bugün 27 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya24 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2439.282
    %-0.03
  • Dolar
    32.4246
    %-0.15
  • Euro
    34.6533
    %0.03

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Antalya Evladı Haji Wright

27 Mayıs 2023 Cumartesi 14:37

 

Hafta sonu oynanan Başakşehir maçında çok üzüldüğüm bir olaya şahit oldum. Antalya'yı çok sevdiği için dönem başında Antalyaspor da kalan Haji Wright bazı kendini bilmezler şok bir protesto yaptı. Allahtan ki gerçek Antalyasporlu taraftarlar alkışlarla sahayı terk etmesini sağladı. Maç sonu Nuri Şahin'in orta sahaya davet etmesine rağmen gelmek istemedi. Haji gerçekten Antalyasporlu olmasa dönem başında daha çok kazanabileceği teklifler varken o takımlara giderdi. Norveç'te kulübü ile nasıl pazarlık yaptığı ve Antalyasporu seçtiğini yaz transfer döneminde takip ettik.

  Bu sene olmadığı maçlarda ne kadar zorlandığımızı da gördük. Galiba Hatay ile olan maçta nasıl sakatlandığını da gördük. O dönemde maalesef bazı taraftarlar Haji'nin sakatlığının ciddiyetini anlayamamış ve transfer görüşmeleri için oynamadığını düşünmüştü. Oysa koşarken bir anda arka adalesini tutması sakatlığının boyutunu gösteriyordu. Dönünce de bir iki maç sonra tekrardan açılmış ve gollerine devam ediyordu. Son maçlarda bir şanslık yaşıyor. 
  Haji Nuri Şahin ile beraber bir yükselişe geçti. Yükselişe geçen oyunculardan birisi de Doğukan Sinik idi. Bizim bazı taraftarlar da maalesef Doğukan kardeşimizi sürekli aşağıya çekiyordu. Oysa elimizdeki en iyi oyunculardan birisi de Doğukan idi. O günlerde bir basın toplantısında ne dedi Nuri Şahin "Doğukan'a laf eden futboldan anlamıyordur". Bu cümlelerden sonra Doğukan öyle bir transfer yaptı ki Antalyamıza en yüksek bonservis ücretini getirdi. Şimdi de Haji tarihi bir bonservis getirecek. 
  Maalesef Antalyaspor kendi çocuklarına sabırsız ve acımasız. Bakın Dortmund da doğmasına rağmen Nuri Şahin ve özellikle eşi ile çocukları Antalyalıdır. Bünyamin Antalyalıdır. Haji antalyalıdır. Bizim taraftar grupları ve stadyuma gelenler bu çocukları daha çok desteklemelidir. Güray Vural Antalyalı olmayı kabul etmiştir. Yıllar önce böyle bir düşme korkusu yaşarken biz düşmeyiz diyen Veysel Sarı Antalyalıdır. Altyapıdan gelen çocukları ezmeyelim. Kupa maçından sonra cesaret ile penaltı noktasına giden Mustafa Erdilman'a sosyal medyadan denilenleri unutmadık. Önce kendi çocuğumuzu koruyacağız. Taraftar isek rakip oyuncuları oyundan düşürmeliyiz. Kendi oyuncumuzu değil. Bu arada yine altyapımızda yetişen Paul Mukariu Danimarka'da şampiyon oldu.
  Gelelim Haji Wright. Bak sevgili kardeşim sen artık bu kentin evladısın. Bazen insanlar hakkı olmayarak da olsa aile de böyledir önce kendi çocuklarına daha çok kızar. Biz seni gerçek antalyaspor taraftarı olarak çok seviyoruz. Sen bizim kalbimizdesin. İnşallah kalan haftalarda gollerine devam ederek Antalya formasını taşımaya devam edeceksin. Allah kalbinden Antalyaspor sevgisini eksik etmesin. giderken de bu takıma tarihi bir gelir elde ettirerek gideceğine inancım sonsuz. Umarım seni Avrupa'da en üst düzeyde oynarken gurur duyarak izleyeceğiz.
Bu yazı toplam 898 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim