Bugün 28 Nisan 2024 Pazar
  • Antalya17 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2439.282
    %0.00
  • Dolar
    32.4246
    %0.00
  • Euro
    34.6533
    %0.00

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Antalyaspor Dijital Kütüphane Dünyada İlk

11 Mart 2023 Cumartesi 01:30
Kabul etmek gerekir ki ligde iyi gitmiyoruz. Özellikle Kasımpaşa karşısında oynanan oyun beni de çok üzdü. Ama bugün saha içi değil harika bir sosyal projeden bahsedeceğim. Ayrıca bu sosyal projeden bahsetmeye de devam edeceğim. durmadan anlatacağım. Anlatmakla da kalmıyorum elimizden geleni de yapacağız.
 
Geçtiğimiz hafta Antalyaspor Proje Müdürü Burcu Zaman ile beraber Kemer Belediye Başkanı Necati Kahyaoğlu'nu ziyaret etmiştik. Daha sonrasında gerek Gençlik ve Spor Bakanlığı gerekse Antalya Büyükşehir ile görüşen Burcu Hanımın ve yönetimin müjdeli haberler beklediğini tahmin ediyorum. Hadi hayırlısı
 
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu o görüşme esnasında bana öğrencilerimle ilgili müjdeli bir haber verdi. İlerleyen haftalarda yazımın konusu olacak. Ayrıyeten Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Antalya Gazeteciler Cemiyetinde bana ve öğrencilerime pansiyon sözü vermişti. Üniversite öğrencilerine yönelik olarak verdiği bu pansiyon sözünü de tutmasını dört gözle bekliyoruz.
 
Gelelim benim ilerleyen haftalarda farklı şekillerde köşemde yer alacak Antalyaspor Dijital Kütüphanesi projesine. Bakınız ilerleyen zamanlarda haber siteleri gibi gazeteler nasıl dijital olduysa kitaplarda dijital olacak. bu anlamda proaktif bir uygulama var. Antalyaspor dijital Kütüphanesini telefonunuza, masaüstü bilgisayarınıza veya kullandığınız elektronik araçlara indirerek binlerce kitaptan yararlanma hakkına sahipsiniz.  
 
Fraport TAV Antalyaspor dünyada daha önce hiçbir kulübün hayata geçirmediği bir sosyal sorumluluk projesine bu proje ile başladı. Kısaltması AS Dijital Kütüphane, açılımı Antalyaspor Dijital Kütüphane. Kulübün internet sayfasında linkleri var. Geçtiğimiz aylarda hizmet vermeye başladı.  Dijital kütüphanenin yazılımı hayata geçiren Hiperlink Yayınevi yetkilisi Hilmi Oğuz tebrik ediyorum kendisini. Nasıl tebrik etmeyeyim ki. Dünyada bir ilk çünkü
 
Hiperlink Yayınevi yetkilisi Hilmi Oğuz'un imza töreninde söylediği ama benim artık Antalyaspor için özel çaba harcadığım AS Dijital Kütüphane'de yetişkinler için 1600'den fazla, çocuklar için de 900'den fazla kitaba erişim sağlayabilecektir.  
 
Antalyaspor Proje Müdürü Burcu Zaman ile örneğin ben bunu Antalya Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na anlattık. Ama üniversite öğrencilerimize de aktardık. Yetmedi derslerde iki haftadır proaktif girişimcilik örneği olarak anlatmaya devam ediyorum. Köşe yazılarında da anlatmaya devam edeceğim. 15 yaş altı için 900 kitap 39.90 yetişkinler için 1600 kitap 89,99 toplu alımlar için ise 34,99 daha ne olsun. 
Bu yazı toplam 1495 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim