Bugün 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya19 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2496.161
    %0.03
  • Dolar
    32.4971
    %0.13
  • Euro
    34.5977
    %-0.09

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Antalyaspor Proje Birimi

28 Aralık 2022 Çarşamba 00:52
Geçtiğimiz haftalarda Antalyaspor Proje birimi yetkilisi Burcu Zaman'ı ziyaret ettim. Antalyaspor benim için bir sevda. Gönül ister ki Süper Ligde de sürekli olarak ilk yedide olalım. Süper Lig maliyet açısından oldukça zor. Özellikle yayın gelirlerinin düşmesi ile beraber Süper Lig oldukça maliyetli oldu. Üstüne birde yükselen kur takımların üzerindeki yükü arttırdı. Antalya Gazeteciler Cemiyeti Ödül töreninde Kafkas Kadınlar Derneği yetkilileri ile sohbet etmiştik. Orada Antalyaspor Proje birimi yetkilisi Burcu Zaman ile tanıştıktan sonra kendisini ziyaret edeceğimi ifade etmiştim. Çünkü basına yansıyan önemli gelir projeleri var. Geçtiğimiz haftalarda kendisini ziyaret ettim. Ama yazımız bu haftaya kaldı.
 
Antalyaspor aynı zamanda Atilla Vehbi Konuk tesisleri sebebiyle Döşemealtı ilçesinin de önemli bir tanıtımı ve benim için komşu bir tesis. Aslen Döşemealıtılı olmam sebebiyle takımın bizim ilçemizde olması beni mutlu ediyor. Basından takip ettiğimiz projeleri zaten biliyorsunuz. Benim önceliğim geçtiğimiz yıllarda Döşemealtı Killik Köyü İlköğretim okulunda misafir ettiğimiz Antalyaspor sevgini daha çok çocuklarımıza yerleşmesini sağlayabilmek. Antalyaspor biliyorsunuz bir ilk olarak Döşemealtı Ekşili mahallesinde bir kütüphane yaptı. Ekşili benim de akrabalarımın yaşadığı köyüm. Kırmızı Beyaz Antalyaspor arması köyümüzde ve köy çocuklarının ders çalışabileceği bir kütüphane var. Ayrıca bildiğim kadarıyla Antalya ilçelerinin haricinde ülkenin dört bir yanında da kırtasiye yardımında bulunuyor kulüp.
 
Son yıllarda artan bir elektrik maliyeti var. Tüm dünyanın ilerleyen zamanlarda elektrik masrafları artacak. Antalyaspor için çok iyi bir proje var. GES. GES ile ilgili arkadaşlarımda çalışmalar yaptığı için benim çok ilgimi çekti. Yazışmaları tamamlayabilmek bile aylar alıyor ve çok bürokratik işlemleri içerisinde barındırır. Burada Antalyaspor yönetimini ve Burcu hanımı tebrik etmek lazım. Eğer GES işlemleri icraata dökülür ve biterse inanın bana kulüp sürekli bir gelir elde eder. Herşeyi geçtim elektrik faturasının bile karşılanması harika bir olay. Ama şunu tekrardan belirteyeyim. İnanın bana izin çalışmaları bile meşakkatli. emeği geçen herkese teşekkürler
 
Winterleaue ise başlı başına olması gereken ve geç kalınmış bir uygulama. Sağlık,spor,eğitim ve turnuvayı içerisinde barındıran bir uygulama. Antalya kış aylarında spor camiası için eşi benzeri görülmeyen tesislere sahip. Bana göre Antalyaspor Döşemealtı Atilla Vehbi Konuk tesisleri de turnuvalar ve takımlara ev sahipliği için değerlendirilmelidir. buranın altını çizmek gerek başlangıç olarak küçük yaş grupları alınabilir. Böylece daha altyapıda olmak üzere futbolcu keşfedebiliriz.
 
Feslikan ve Korkuteli ilçesinde de yapılacak olan projeler var. Korkuteli de bir kamp merkezi veya Feslikan da bir otel Antalyaspor için önemli bir gelir. Bu projeleri de takip edin derim. Sadece otel olarak kalmayacak merak etmeyin. Antalyaspor da Sokaklar Bizim projesi örneğin. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapılan bir anlaşma var. Antalya lisesinde açılması planlanan bir sergi projesi var. bunlar hep aidiyet duygusunun artması sağlayacak şeyler.
 
Ama beni heyecanlandran bir proje var. Orada gönüllü çalışmalar yapacağım. Onun piar çalışması için de özel çaba harcayacağım. Antalyaspor Dijital Kütüphanesi. Bu projeye bayıldım. O gün Burcu hanım ile sohbet üzerinden maalesef bir cenazemiz geçince sohbette geçen bazı projeleri hatırlayamayabiliyorum. Ama bir kadın olarak futbolun içerisinde olması bir kadının detayları gören gözlerinin futbolunun içerisinde olması beni heyecanlandırıyor. Ama Burcu Zaman'a da dedim. Antalyaspor Dijital Kütüphane buna bayıldım. Enfes proje. Değeri belki de fark edilmeyen bir proje. Bu konuda hem çalışacağım hem de ayrı bir köşe yazısı yazacağım.
Bu yazı toplam 483 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim