Bugün 06 Mayıs 2024 Pazartesi
  • Antalya26 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2413.146
    %0.96
  • Dolar
    32.2664
    %-0.21
  • Euro
    34.8187
    %-0.11

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Antalyaspor-Survivor ve İsmail Balaban

28 Haziran 2021 Pazartesi 03:55


  TV8 kanalında dünya genelinde izleyici kitlesi olan Survivor programının son şampiyonu Antalya Elmalılı ve Antalyaspor taraftarı İsmail Balaban 2021 Survivor şampiyonu oldu. Şampiyon olduğu gece Antalyaspor atkısı açtı. Survivor programının ülke çapında tanıtıma katkı sağladığını kabul etmek gerekiyor. Acun Ilıcalı insanların vakit geçirmek izleyeceği programları hazırlamakta gerçekten bir marka. Keşke EXPO alanını alıpta Survivor çekimlerini orada yapsa derim bazen. Dünya genelinde olan bir yarışma programı ve galiba Acun dört veya beş ülkenin programını yapıyor.
   Antalya şehri kabul etmek gerekir ki İsmail Balaban şampiyonluğu alınca sevindi. En azından orada bir Antalyalının kazanması kazandıktan sonra aslını neslini unutmadan Antalyaspor bayrağı açması bu şehirde yaşayan herkesi mutlu etmiştir. Ne yalan söyleyeyim son iki gün heyecanım tavan yaptı benim de. Özellikle şampiyon olduğu açıklandığı zaman gece nöbet dönüşü idi ve apartmana girerken sevinç çığlığı atmışım. Sonuçta insan Antalyalı bir kardeşi kazanınca mutlu oluyor. Üstelik yarışma programı boyunca Antalyaspor taraftarı olduğunu kaç kere beyan etti.
   Ben İsmailden ziyade kardeşi Turan ile daha samimiyimdir. İsmail'i ilk gördüğümde Konyaaltı'nda noter işlemleri için sıra bekliyordu. Arabası benim çıkmamı zorlayacak gibi olunca hemen "dur ağabey çekiyorum uğraşma" demişti. Üzerinde Antalyaspor forması vardı. Turan ile sürekli olmasa bile arada görüşüyoruz. Yarışma boyunca kalbimizde oylarımızda İsmail ile idi. Turan ile de konuştuğumuz gibi inşa-Allah Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulunda misafir edeceğiz 
  Güreş camiasında tanıdığım tüm insanlarda ego sıfırlanmış gibidir. Kaç yıldır sevgili kardeşim Rıza Kayaalp ile görüşürüz. Karşılıklı misafir olmuşluğumuz vardır. Ama bu zamana kadar ben dünyaca ünlüyüm egosunu hiç görmedim. Allah'ın izniyle Olimpiyat Şampiyonu da olacak. Güreş camiasının kendi içerisinde kardeşliği de ayrıdır. Rıza Kayaalp -Ali Gürbüz ve birçok güreş camiası mensubu son iki gün tek yumruk oldu. 
   Şampiyon olduğu açıklandığı zaman İsmail Balaban Antalyaspor atkısı ile kupayı almaya geldi. Tüm medyada Acun Ilıcalı-Antalyaspor atkısı ile Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban görselleri dolaşıyor. Ayrıca otele gidinceye kadar Antalyaspor atkısı boynundan çıkmadı. Aracın içerisinde Turan Balaban canlı yayın açtığı zaman ilk cümlesi ne oldu biliyor musunuz?
   "Her zaman her yerde şampiyon Antalyaspor"

Bu yazı toplam 920 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim