Bugün 03 Mayıs 2024 Cuma
  • Antalya25 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2395.066
    %-1.33
  • Dolar
    32.3403
    %-0.46
  • Euro
    34.7603
    %-0.24

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Antalyaspor-Uluslararası İlişkiler Departmanı

27 Ağustos 2022 Cumartesi 17:52
Antalyaspor tesislerinde Evren Cebeci kardeşim ile ziyaret ettiğimde Uluslararası İlişkiler ve Strateji Planlama Dairesinde yetkili Ferda Ramanlı ve Erdem Erdal ile tanıştık. Erdem ile Evren kardeşimin dili futbol olunca uzun süre sohbet ettik. Bende sıkı bir Antalyaspor taraftarıyım. 
 
Hatta Almanya futbol Federasyonu alt yapısında Dormund bölgesi U-13 olarak görev yapan Evren Cebeci ile Antalyamıza yaklaşık 150 kişilik futbol kampları yapmıştık. Bu sayesde Antalya ekonomisine de katkı sağlarken Evren'in hazırladığı futbolcular arasında bulunan Lokman Erdoğan Antalyaspor alt yapısında bir sene futbol oynamış. Sonrasında Kemerspor ile profesyonel sözleşme imzalmış transfer yaparakta Kemerspor'a o zamanın parası ile bir daire parası kazandırarak gitmişti. Yine Enes Alanyaspor altyapısına seçilmişti. Şimdi de Kıbrıs'ta yaşayan bizim kamplara katılan Arda Yatmanlı Antalyaspor da altyapı antrenmanına çıktı. Beğenilmesine rağmen 2004 doğumlu olması sebebiyle alınmadı. Ama Arda şu anda Adana Demirspor ile anlaştı. Almanya da Evren ile bireysel antreman yapan Ahmet de Gaziantep de
 
Erdem Erdal ile aramızda bir sohbet ortamı oldu. arjantin'den gelen misafirlerin olduğu gün bende oradaydım.  Belçika da bir kulüple de anlaşma yaptı. Erdem Erdal'ın heyecanını farkediyorum. Umarım proje başarılı olur.    Fraport TAV sponsorluğunda Antalyaspor'umuzda, güzel bir organizasyon oldu. Ferda ile Erdem hocaların takip ettiği Uluslararası İlişkiler ve Stratejik Planlama Departmanının daveti ile ol Antalya Dçşemealtı Atila Vehbi Konuk tesislerine gelen Arjantin'in Club Deportivo Mac Allister Kulübü Başkanı Carlos Mac Allister ve kardeşi Antrenör Patricio Mac Allister olduğu gün bende oradaydım. Sonrasında Murat abi ile sohbet ettik.
 
Arjantinli misafirler Atilla Vehbi Konuk Tesislerimizi, Corendon Airlines Park Antalya Stadyumum ve Hasan Subaşı Tesisleri gezip bilgi aldı. Carlos ve Patricio Mac Allister, daha sonra takım bünyesinde bulunan antrenörlerimiz ve Antalya'da amatör kulüplerde görev yapan antrenörlere seminer verdi. Kendi çalışma sistemlerini anlatan ve sporcuların gelişimi ile ilgili Türk antrenörlere bilgiler veren Carlos ve Patricio Mac Allister'ın bu seminerinden sonra katılımcılara kulübümüz tarafından birer sertifika da verildi.
 
Antalyaspor web sayfasında Arjantinlilerin şu sözlerine yer verilmiş. Carlos Mac Allister, Antalya gibi futbol potansiyeli çok büyük olan bir kentte bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “İlk önce Arjantin'de, şimdi de Antalya'da fikir alışverişlerimiz oldu. Bundan sonra kulübümüzün kapıları Antalya'ya her zaman açık olacak. Gerek gelişime açık futbolcuların, gerekse antrenörlerin değişiminde iki kulüp sıkı bir işbirliğinde olacaktır. Başta Başkan Aziz Çetin, Başkan Danışmanı Ferda Ramanlı ve Uluslararası İlişkiler ve Stratejik Planlama Departmanı Koordinatörü Erdem Erdal olmak üzere bize sıcak ilgilerini ve misafirperverliklerini gösteren tüm  çalışanlarına teşekkür ederim” dedi."
 
Antalya bir dünya kenti ve antalyaspor çok önemli bir marka. Bizde bu departmanın çalışmalarını takip edeceğiz. Elimizden geldiği kadar destek olacağız.
Bu yazı toplam 185 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim