Bugün 09 Temmuz 2025 Çarşamba
  • Antalya27 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4237.367
    %-0.26
  • Dolar
    40.0443
    %0.00
  • Euro
    46.9781
    %-0.18
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AÜ Hastanesi’ne ventilasyon cihazı bağışı
19 Kasım 2020 Perşembe 11:58

AÜ Hastanesi’ne ventilasyon cihazı bağışı

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne pandemi nedeniyle hastanelerin en önemli ihtiyaçları arasında yer alan iki adet ventilasyon cihazı bağışlandı.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne pandemi nedeniyle hastanelerin en önemli ihtiyaçları arasında yer alan iki adet ventilasyon cihazı bağışlandı.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde düzenlenen teslim törenine Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ender Terzioğlu, Akdeniz Uygarlıkları Enstitüsü-Sualtı Kültür Mirası Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Hakan Öniz, Arçelik Genel Müdürü Hakan Bulgurlu, Arçelik Antalya yetkilileri Murat Açıkgül, Umut Öztaş ve Neşe Topçınar katıldı.

Pandemi nedeniyle ventilasyon cihazlarının hastaneler için büyük önem taşıdığını söyleyen Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ender Terzioğlu, "Covid-19 hastaları için yoğun bakım servislerinde kullanılan bu cihaz bağışı hastanemiz için çok anlamlı. Özellikle bu dönemde ventilatör cihazı ihtiyacı çok daha fazla. Doç.Dr. Hakan Öniz Hocamıza katkıları ve Arçelik Genel Müdürü Hakan Bulgurlu'ya bağışı için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Doç.Dr. Hakan Öniz de, "Akdeniz Üniversitesi Sualtı Arkeolojisi çalışmalarına ekip üyesi olarak katılan Hakan Bulgurlu vasıtasıyla yapılan bu bağış için kendisine ve firmasına teşekkür ediyorum. Bir nefesin ne kadar değerli olduğunu bir Covid-19 hastaları bir de dalgıçlar bilir. Bu iki cihaz sualtı araştırmacılarından Antalya'mızdaki pandemi hastalarına sağlık ve nefes olsun" dedi.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 1809 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim