Bugün 26 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya21 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2440.177
    %0.51
  • Dolar
    32.4575
    %-0.23
  • Euro
    34.7559
    %-0.63

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Başaran

28 Mart 2023 Salı 00:59

Antalya seçim dönemlerinde herkesin aday adayı olarak başvurularda ön planda tuttuğu yerlerden birisidir. Antalya ekonomisi ile bu ülkeye can veren ender kentlerden birisidir. Ama belki de boğazına da en çok basılan ve zorlanan kentlerden birisidir. Bu sözümüzle ne anlatmak istediğimiz de söyleyeyim. Antalya özel statü de yönetilmelidir. Örneğin ülkemizin depremden nasıl bir acı çektiği belli. Allah bu ülkeye bir daha böyle bir afet göstermesin. Afet kelimesi az resmen deprem inanılmaz bir felaket. Tam on ilimiz bundan etkilendi. Depremzedelerin en yoğun olarak kaldığı yerlerden birisi de Antalyamız. O zaman Antalya için özel önlemler almak gerek. Bu kent ülke için çok değerli

Antalya için yazmaya devam edeceğiz. Ama şimdi Antalya için aday olan isimlerden birisini sizlerle paylaşmak istiyorum. Yıllardır Antalya ekonomi ve siyaset dünyasında yer alan Mehmet Başaran İyi Parti Antalya aday adayı. Başaran daha önce de Burdur’da vekil olacak oyu almasına rağmen Doğru Yol Partisinin barajı geçememesi nedeniyle vekil olamamıştı. Ben eğitim-öğretim için hayırsever olanları ayrı tutuyorum. Her parti de böyle insanların sayısının artmasını temenni ediyorum. Yani yazdıklarım siyasi değil eğitim öğretim dünyasına bağışta bulunanlardan sizi haberdar etmek.

Bakınız Mehmet Başaran 2000 yıllarında yapımı halkın bağışları ile yapılan Süleyman Demirel Üniversitesi Gölhisar Meslek Yüksekokulu bina inşaatına bir daire parasından daha fazla bağışta bulunan insan. Altın gram fiyatı 20 TL civarında iken o okula yirmi bin TL bağışlayan adam. Üstelik de adını hiçbir şekilde kurumun içerisine geçmesini talep etmeyen birisi. Zaten kurum da adını her yerden görülecek şekilde büyük harflerle okula yazmasa bile adını bilgisayar laboratuvarına koyarak vefasını gösterdi.

Ayrıca yıllarca Antalyaspor yöneticiliği yaptı. Şahsi olarak kendisi ile sorunlar yaşayanlar olabilir. Kendisini beğenmeyen de olabilir. Ama hangi parti taraftarı olan olursa olsun gerek Antalyaspor gerekse Burdurspor için yaptıklarını inkar edebilir mi? Veya itiraz edebilir mi? Ayrıca eğitim için verdiği bağışlara itirazı olan olabilir mi?

Taraftarlık hissi ile değil şöyle değerlendiren herkesin Başaran'ın üniversite eğitimi ve spor camiasına yaptıklarına itirazı olmaz. Ben her partide Antalyaspor için çaba harcamış olan isimleri tercih ediyorum. Üniversite çocuklarına ve eğitim-öğretim dünyasına bağışlarda bulunmuş hayırseverleri tercih ediyorum. Farkında iseniz Antalyalılar olarak mecliste bizi dinleyecek siyasetçiye ihtiyacımız olduğunu anlatırız hep. Ankara da ziyaretlerde bulunurken de rahatça çay içeceğiniz adam sayılarının artmasını her partiden talep edin. Seçmen olarak bizi misafir edecek kişilerin siyaset dünyasında olmasını temenni ediyorum.

Her partide Antalyaspor için çaba harcayanları tercih ediyorum. Başaran adını da partiye göre değil ama Ankara da çay ziyaretlerinde bulunabilecek adaylar arasında düşünüyorum. Üstelikte gerek iş dünyası gerekse Antalyalı hemşehrilerimizin siyasilerden en çokta kendisinin dinlenilmesi talebi var. Bu dönem aday adayları arasında Antalyaspor-Alanyaspor kısacası plakası 07 olan her takım için birşeyler yapmış olanları satırlarıma taşıyacağım. bu vekilin çayı içilir diye düşündüklerimi satırlarıma taşıyacağım. Eğitim-öğretim için çaba harcamış olanları satırlarıma taşıyacağım.

Bu yazı toplam 791 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim