

Başkan Kotan ilk nikâhını kıydı
Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan göreve gelmesinin ardından ilk nikâhını CHP Konyaaltı Gençlik Kolları İlçe Başkanı İsmail Koçak ve Aslıhan Karadağ çiftine kıydı.
Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, belediye başkanı seçilmesinin ardından ilk nikâhını CHP Konyaaltı Gençlik Kolları İlçe Başkanı İsmail Koçak ve Aslıhan Karadağ çiftine kıydı. Başkan Kotan, gençlere bir ömür boyu mutluluklar diledi. HayatPark'ta gerçekleşen nikâh törenine Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Müge Gezginci Ünsal, CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz, ilçe yönetimi ile CHP Gençlik Kolları yönetimi katıldı.
"Bir ömür mutlu olun"
Nikâh töreninde konuşan Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, "İlk nikâhımı CHP Konyaaltı Gençlik Kolları Başkanımız İsmail Koçak'a kıymak benim için bir onurdur. Bir ömür boyu mutlu olacağınıza inanıyorum. Aranızda sevgi ve saygı hiç eksik olmasın. Sağlık ve mutluluk diliyorum" dedi.
"Duygusal anlar yaşandı"
Genç çifti kutlayan Konyaaltı CHP İlçe Başkanı Demet Gündüz de, "Çok duygusal bir an yaşıyorum. Öncelikle böyle kıymetli evlatlar yetiştirdiği için annelere ve babalara teşekkür ediyorum. Onlarla gurur duyuyorum. Bir ömür boyu elleriniz ve kalpleriniz hiç ayrılmasın. Mutluluklar diliyorum" diye konuştu.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ERDEM: "2026 BÜTÇESİ ADALETSİZLİK BELGESİDİR"
- HATAY’DA MÜSTAKİL EV ALEVLERE TESLİM OLDU
- İŞÇİLERİN KALDIĞI KONTEYNER YATAKHANE ALEVLERE TESLİM OLDU
- YAŞAM İÇİN SON ÇIĞLIĞI 4’ÜNCÜ GÜN DUYULDU: DAĞIN ZİRVESİNDE MAHSUR KALAN GENÇ İÇİN EKİPLER SEFERBER OLDU
- DAĞIN ZİRVESİNDE MAHSUR KALIP ÇIĞLIĞINI 4 GÜN SONRA DUYURABİLEN GENÇ: "DEVLETİMDEN ALLAH RAZI OLSUN, GELMESELER ÖLECEKTİM"
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































