




Başkan Uysal: “Türkiye’mizin yeni aydınlık süreci kutlu olsun”
Antalya'da yeniden Muratpaşa Belediye Başkanı seçilen Ümit Uysal, belediyede meşaleler, kırmızı karanfiller ve konfetilerle karşılandı. Başkan Uysal, "1 Nisan 2024'te başlayan şehrimizin ve Türkiye'mizin yeni aydınlık süreci kutlu olsun" dedi.
Antalya'da kesin olmayan sonuçlara göre yüzde 62,4'lük oy oranıyla yeniden Muratpaşa Belediye Başkanı seçilen Uysal, yeni dönemin ilk iş gününde belediye fuayesinde büyük coşkuyla karşılandı. Eşi Ümran Uysal'ın eşlik ettiği Başkan Uysal, konuşmasına "1 Nisan 2024'te başlayan şehrimizin ve Türkiye'mizin yeni aydınlık süreci kutlu olsun" diyerek başladı.
Başkan Uysal, "Cumhuriyetimiz çok önemli ve çok özel. Seçim döneminde sık sık konuştuk. Herkesin bir tane ülkesi oluyor ve o ülkenin sınırları, herkesin kendi refah sınırları, kendi demokratik yaşam sınırları, kendi yaşam kalitesi sınırları oluyor. Dolayısıyla herkesin kendi ülkesini yükseltmek hem kendi yararı için çok gerekli hem de bir manevi ödev. Gelecek nesillerimizin selameti için çok gerekli" diye konuştu.
Ama Türkiye iktisadi kriz yaşarken sandıktan çıkan tercihlerin kendilerine çok önemli bir sorumluluk yüklediğini söyleyen Uysal, şöyle konuştu:
"Bu kritik dönemi hem ülkemiz için hem kendimiz için sağ salim, dip diri, dimdik atlatacağız. 31 Mart'ta vatandaşımızın tercihi bize bu konuda çok güçlü bir görev, çok güçlü bir misyon yüklemiştir. Bu yıllar olağanüstü mücadele yıllarıdır. Bu yılları düzgün, demokratik, aydınlık, paylaşan, üreten, kazanan bir Türkiye'ye çevirmek hepimizin elindedir. Bu mücadele devam edecektir. Mücadelemizde yolumuz açık olsun. Emek veren bütün arkadaşlarımın alın terlerine, gönüllerine, emeklerine sağlık. Varlıklarına sağlık. Yol arkadaşlıkları için, dostlukları için, dayanışmaları için hem siyasi arkadaşlarıma hem mesai arkadaşlarıma hem yol arkadaşlarıma, hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Mücadelemiz güçlenerek devam edecek. Yaşasın Türkiye."
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Kepez Belediyesi Spor Kulübü, tam gün yaz okulu düzenliyor.
- Türkiye Sinema ve Audiovisüel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından 2004 yılından bu yana her yıl düzenlenen “Çocuk Filmleri Festivali”, başladı.
- Turunç Masa'da memnuniyet oranı yüzde 93.55
- ABD İran'la resmen savaşa girdi
- Başkan Muhittin Böcek, “Halkın, hakkın, hukukun ve adaletin yanında olmaya devam edeceğiz”
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim