




“Bebek Dostu Hastane”
Antalya'nın Gazipaşa İlçe Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından bebekler için gerekli kriterleri sağlayan hastanelere verdiği "Bebek Dostu Hastane" ünvanını aldı.
Gebelikten itibaren anne adaylarını anne sütü ve emzirme konularında bilgilendiren, doğum sonrasında da eğitilmiş sağlık çalışanları ile annelere bebeklerini nasıl emzirecekleri konusunda yardımcı olan ve bebeğin emzirilmesini sağlayan hastanelere "Bebek Dostu Hastane" ünvanı veriliyor. Kriterleri yerine getiren Gazipaşa Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından "Bebek Dostu Hastane" unvanı aldı.
Hastanenin "Bebek Dostu Hastane" unvanı almasını kutlayan personel, yeni doğum yapan annelere lohusa şerbeti dağıtarak ve bebekler hakkında bilgiler vererek farkındalık oluşturdu. 1-7 Ekim Emzirme Haftası hakkında da anneler bilgilendirildi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Kepez Belediyesi Spor Kulübü, tam gün yaz okulu düzenliyor.
- Türkiye Sinema ve Audiovisüel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından 2004 yılından bu yana her yıl düzenlenen “Çocuk Filmleri Festivali”, başladı.
- Turunç Masa'da memnuniyet oranı yüzde 93.55
- Minik öğrenciler hem karne aldı hem mangal keyfi yaptı
- ABD İran'la resmen savaşa girdi
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim