Bugün 08 Temmuz 2025 Salı
  • Antalya30 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4288.245
    %-0.02
  • Dolar
    40.0152
    %0.06
  • Euro
    46.9932
    %0.26
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Elektrik altyapısı yenilenen Kemer’de yollar asfaltlanıyor
23 Mayıs 2025 Cuma 15:23

Elektrik altyapısı yenilenen Kemer’de yollar asfaltlanıyor

Kemer "de elektrik altyapı çalışmalarının ardından yollan Belediye tarafından asfaltlanıyor.

Kemer "de elektrik altyapı çalışmalarının ardından yollan Belediye tarafından asfaltlanıyor. Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, çalışmaları yerinde inceledi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş'nin ilçe genelinde yürüttüğü elektrik altyapı yenileme çalışmalarının ardından belediye tarafından gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarını inceledi. Yeni Mahalle Derviş Eroğlu Caddesi ve hastane önündeki çalışmaları yerinde gören Topaloğlu, belediye ekiplerinin sahadaki çalışmalarına dair bilgi aldı.

Asfaltlama işlemlerinin sürdüğü Dörtyol Bulvarı'nda açıklama yapan Başkan Topaloğlu, şu ifadeleri kullandı: "Buradaki çalışmalar, Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş'nin yaptığı elektrik kabloları yenileme çalışmaları. Eğer biz bu yatırımı yapmazsak en az 30, 40 gün elektriksiz kalabileceğimizi ifade etmiştik. Çünkü artık kabloların Kemer'in elektrik yükünü kaldırmadığı belirtilmişti. Mecburen bu çalışma yapıldı. Kendimiz de bizzat takip ediyoruz. AEDAŞ'ın kabloları döşediği yerlere biz de asfalt çalışmasını hızla yaparak vatandaşımızı mağduriyetten kurtarıyoruz. Kemer Belediye personelimiz var gücüyle çalışıyor ve çalışmaları tamamlıyoruz. Hastanenin önünde devam eden çalışma da tamamlanıyor."

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 1362 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim