Bugün 07 Temmuz 2025 Pazartesi
  • Antalya26 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4264.599
    %-0.23
  • Dolar
    39.9216
    %0.13
  • Euro
    47.058
    %0.16
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hava Ambulansı Anjiyo Olması Gereken Yaşlı Adam İçin Havalandı
24 Mayıs 2021 Pazartesi 15:58

Hava Ambulansı Anjiyo Olması Gereken Yaşlı Adam İçin Havalandı

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde acil anjiyo olması gereken 68 yaşındaki adamın imdadına hava (helikopter) ambulans yetişti.

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde acil anjiyo olması gereken 68 yaşındaki adamın imdadına hava (helikopter) ambulans yetişti.

Olay, Çay ilçesinde meydana geldi. Şiddetli göğüs ağrısı ile Çay Devlet Hastanesi'ne başvuran Ramazan A., (68) isimli yaşlı adamın yapılan tetkiklerinde acil anjiyo yapılmasına karar verildi. Ancak hastanede gerekli şartlar uygun olmadığı için 112 Acil servisten yardım istendi. Bunun üzerine harekete geçen 112 Acil Servis Komuta Merkezi ilçe ile kent merkezi arasındaki uzaklığı da dikkate alarak hastanenin helikopter ile naklini uygun gördü. Bunun üzerine bölgeye sevk edilen hava ambulansı hastane önüne iniş yaparak hastayı Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan Ramazan A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Duran ise hastane pistinin kent için özelliklede acil vakalara müdahale edilmesi konusunda çok önemli olduğunu ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 1567 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim