Bugün 05 Mayıs 2024 Pazar
  • Antalya19 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2390.367
    %0.00
  • Dolar
    32.335
    %0.00
  • Euro
    34.7427
    %0.00

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Katar-Kupa ve Mustafa Erdilman

08 Ocak 2022 Cumartesi 15:16

Öncelikle organizasyondan kazanılan para inşa-Allah kulübün ihtiyaçları doğrultusunda kullanılır. Zorlu bir süreçten geçen dünya ekonomisinde Antalyaspor logosu uluslararası anlamda duyuldu. Taraftar olarak tarihimizde ilk defa çıktığımız Süper Kupa finaline maalesef yeterli desteği veremeyeceğimiz uzaklıktaydı. 

Antalyaspor taraftarlarının isteğini kırmayarak Katar'a uçak kaldırdı. Ülkemizden kilometrelerce uzaklıktaki Katar ülkesine günübirlik taraftar götüren bir organizasyona imza atan Antalyaspor yönetimini tebrik ediyorum. Antalyaspor da taraftardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Emrah Çelik'i tebrik ediyorum. Uçağın kalkması için sorumluluk alan Tolga Cömertoğlu'da tebrik ediyorum. 


  Katar'a uçak indiği zaman taraftarları karşılayan yönetici Emrah Çelik ve taraftar grup liderleri dört otobüs ile taraftarı Doha sokaklarında tur attırdı. Sonrasında ise Doha çarşısı Antalyaspor atkısı ile gezen hemşehrilerimizle doldu. Sokaklarda Antalyaspor sesleri vardı. Antalya da önemli siyasi ve sivil toplum kuruluş temsilcileri de şehirdeydi. Kent bu Süper Kupayı çok istiyordu. Antalya da yaşayan ve Antalyaspor taraftarı olan herkes kendisine göre daha güçlü bir ekonomiye sahip olan Beşiktaş karşısında galibiyet bekliyordu.


  Maça gelecek olursak ilk yarı Beşiktaş bizden üstündü. Ama ikinci yarıda Antalyaspor maçın kontrolünü aldı. Antalyaspor futbol sorumlusu Nuri Şahin maça müdahalelerde bulunarak maçın bizden tarafa dönmesinde etkili oldu. kabul etmek gerekir ki Fredy yokluğu sahanın her yerinde hissediliyordu. Naldo da önemli bir eksikti. Süper Ligde hamle şansı en az olan hocalardan birisi Nuri Şahin unutmamak lazım. Kulübe de yeterli alternatifimiz yok. Güray'ın attığı gol ile maçı uzatmaya götürdük.


  Kupa da finali penaltılarla maalesef kaybettik. Penaltılarda sorumluluk alma cesaretini gösteremeyenler olmuş mudur? Ya da maç içerisinde canhıraş oynayan ayakları şişen, yorulan ve ödem toplayan futbolcular yerine genç bir yetenek sorumluluk almış olabilir mi? Mustafa Erdilman topun başına geldiğinde ben ondan daha heyecanlıydım. Bu sefer olmamış olabilir Mustafa ama Allah bu sene içerisinde bize yine Ziraat Türkiye Kupasında final nasip etsin ve senin gollerinle kazanalım. 
  Sakın vazgeçme sen büyük futbolcu olma kararını o an o topun başına geçerek verdin. Bu dakikadan sonra da istediğin gibi o büyük futbolcu olma yolunda ilerle.   
  

Katar-Kupa ve Mustafa Erdilman

 Maçın hakemi maalesef taktir haklarını Beşiktaş'a verdi. Maçın son dakikalarında yüzde yüz penaltıyı vermeyen hakem defans oyuncusu Veysel Sarı' ya maçın başında sarı kart verdi. Boffine de aynı hızla kart veren hoca Beşiktaş'a karşı aynı hızda değildi. Seronomi de ise Rossier' in yaptıklarını ise federasyonun cezalandırması lazım. Bu futbolcu kendi takım arkadaşları ve kız arkadaşına hitapları sosyal medya da var. Ama bu ülkenin güzide bir kentine ve dünyaca ünlü futbolcu Nuri Şahin'e yaptıkları cezasız kalmamalı

Bu yazı toplam 1154 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim