

Keçiören Semt Pazarlarında Pandemi Denetimi Yapıldı
Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, İçişleri Bakanlığı genelgesiyle tam kapanmada hizmete başlayan semt pazarlarında hem pandemi hem de kalite denetimlerinde bulundu.
Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, İçişleri Bakanlığı genelgesi sonrasında yeniden açılan ve Keçiören'in faklı mahallelerinde günlük kurulan semt pazarında pandemi denetimlerinde bulundu. Altınok, vatandaşın sağlığını korumak ve onların temel ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılamak için tam kapanma sürecinde semt pazarlarındaki denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti.
Altınok, semt pazarlarında Keçiörenlilerin kalabalık ortamlar oluşturmadan alışveriş yapmaları için denetim yaptığını belirterek, "Hem taze, kaliteli ve uygun fiyata sebze ve meyve tüketilmesi için hem de sosyal mesafe kurallarının ihlal edilmemesi için zabıta ekiplerimizle birlikte denetimlerimiz devam edecek" ifadelerini kullandı.
Vatandaşı temizlik, maske ve mesafe (TMM) kurallarına uymaları konusunda da uyaran Altınok şunları kaydetti:
"Temizlik, maske ve mesafe kurallarına mutlaka uymalıyız. Zorunlu olmadıkça kalabalık alanlarda bulunmamamız gerekiyor. TMM'ye uymayan herkesin birer canlı bomba gibi gezdiğini unutmayalım. Keçiören Belediyesi olarak ürettiğimiz maske ve dezenfektanları özellikle maske satışının olmadığı dönemlerde ücretsiz olarak her gün çarşıda, pazarda ve sokaklarda vatandaşımıza dağıttık. Bunun yanı sıra pandemi sürecinde tüm mahallelerimizi gezerek her bir insanımızın birbirine karşı sorumlu olduğunu, maskesiz sokağa çıkmanın vebal olduğunu anlattık, anlatmaya da devam ediyoruz."
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- DEPREMDE YIKILAN EVİNİN YERİNE YAPTIĞI AHIRA AŞIRI YAĞIŞTA İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ
- BULVARDA SÜREKLİ KAZA OLMASINA ESNAF İSYAN ETTİ
- DOKTORDAN HABERSİZ ADINA BİN 327 REÇETE YAZAN ’SAHTE REÇETE’ ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ
- KOZMETİK MARKET ZİNCİRİNE DADANAN ANNE, BABA VE KIZ 3 AYLIK SÜREÇTE 1 MİLYON 200 BİN TL’LİK ÜRÜN ÇALDI
- MURATPAŞA’DA İLKBAHAR DÖNEMİ SPOR OKULLARI BAŞLADI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































