




Korkuteli Devlet Hastanesi’ne 3 Yeni Doktor Atandı
Antalya İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Korkuteli Devlet Hastanesine ataması yapılan 3 yeni uzman doktor görevlerine başladı.
Çocuk doktoru Uzm. Dr. Şehriban Yeşiloğlu, enfeksiyon doktoru Uzm. Dr. Pınar Çayıröz ve ortopedi doktoru Op. Dr. Kazım Taşar poliklinik hizmetlerine başladı.
Korkuteli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Nihat Ateş, 3 yeni doktorun ataması ile birlikte hastanenin kadrosunun arttığını söyleyerek," İlçe halkına en üst seviyede hizmet vermeye devam ediyoruz. Devlet hastanesi olarak sağlıkta kaliteyi artırmak ve vatandaşlara bu konuda gerekli hizmeti vermek gayreti içerisindeyiz. En iyi sağlık sonuçlarına ulaşmak amacıyla ihtiyacı olan herkese hasta ile çalışan güvenliği ve memnuniyetinden ödün vermeden yeterli kaynaklara sahip tesislerde, iyi eğitilmiş uzmanlar ve sağlık personeli tarafından doğru uygulamalarla, doğru zamanda eşit hizmetin sağlanmasını amaçlıyoruz" dedi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Kepez Belediyesi Spor Kulübü, tam gün yaz okulu düzenliyor.
- Türkiye Sinema ve Audiovisüel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından 2004 yılından bu yana her yıl düzenlenen “Çocuk Filmleri Festivali”, başladı.
- Turunç Masa'da memnuniyet oranı yüzde 93.55
- Minik öğrenciler hem karne aldı hem mangal keyfi yaptı
- ABD İran'la resmen savaşa girdi
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim