




Manavgat Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıklarını başlattı
Manavgat Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi belirlenen 2 yere kurban satış pazarı alanı kurarak bayram hazırlıklarına başladı.
Manavgat Belediyesi, kurban ibadetinin huzur ve güven içinde yerine getirilmesi için vatandaşların hizmetine sunulan alanları titizlikle düzenledi. Sarılar Mahallesi ve Demirciler Mahallesi'nde kurban satış pazarı kuran Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kurban bayramına sayılı günler kala besicilere kura yöntemiyle satış yapacakları yerleri tahsis etti.
Sarılar ve Demirci mahallesinde kurban satışı yapılacak
Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Sarılar Mahallesi'ne kurulan kurban satış yerinde kota sayısını 180 olarak belirlerken, Demirciler Mahallesi'nde ise 134 adet olarak belirledi.
Elektrik ve lavabo imkanı
Manavgat Belediyesi, besicilerin ve vatandaşların hijyenik bir pazar ortamından faydalanmasını sağlamak amacıyla elektrik ve lavabo imkanı da sunacak. Manavgat Kaymakamlığı bünyesinde kurulan ve "2024 Yılı Kurban Hizmetlerinin Uygulanmasına Dair Tebliğ" yazısına istinaden belirlenen kurban kesim yerleri şöyle:
"Örnek Mahallesi Ziraat Bankası arkası (Geçici pazar yeri),Mezbaha, Çarşamba Kapalı Pazar yeri, Cumartesi Pazar yeri, Perşembe Kapalı Pazar yeri, Side Salı Pazarı, Taşağıl Hacı Hamza Atalay Kur'an Kursu, Sarılar Kapalı Pazar yeri."
"Bayram boyunca görevde olacağız"
Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, vatandaşların kurban satış yerlerinden ve kurban kesim alanlarından sağlıklı bir şekilde faydalanması amacıyla bayram süresi boyunca Manavgat Belediyesi ekiplerinin görevde olacağını belirtti. Başkan Kara, "Manavgat Belediyesi olarak yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde çalışmalarımızı hızlandırdık. Kurban satış yerleri ve kurban kesim yerlerinde ekiplerimiz halk ve çevre sağlığı için bayram süresi boyunca görevde olacak. Şimdiden tüm halkımızın mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyorum" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Türkiye Sinema ve Audiovisüel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından 2004 yılından bu yana her yıl düzenlenen “Çocuk Filmleri Festivali”, başladı.
- Kepez Belediyesi Spor Kulübü, tam gün yaz okulu düzenliyor.
- Turunç Masa'da memnuniyet oranı yüzde 93.55
- ABD İran'la resmen savaşa girdi
- Başkan Muhittin Böcek, “Halkın, hakkın, hukukun ve adaletin yanında olmaya devam edeceğiz”
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim