Bugün 28 Nisan 2024 Pazar
  • Antalya29 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2439.282
    %0.00
  • Dolar
    32.4246
    %0.00
  • Euro
    34.6533
    %0.00

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Müfit Can Saçıntı ve Askıda Bilete Destek Olanlar

06 Mayıs 2023 Cumartesi 17:35
Malumunuzu öğrencilerimiz mezun olsa bile etkinliklerinde destek olmaya çalışıyorum. bu sene mesleki hayatıma ilk başladığım yıllarda öğrencimiz olan Naciye Tenkoğlu Demirel bana ulaşmıştı. Sufle Tiyatro Festivali hakkında bilgi verdi. Sufle Tiyatro Festivali organizasyonu Antalyamız ve ülkenin dört bir yanında tiyatro oyunlarını sergiliyor. Uğur Kerem Kaya organizasyon işiyle ilgileniyor. Naciye bana ulaştıktan sonra ben genelde Antalya da yaşayan Uğur Kerem ile görüştüm.
 
Müfit Can Saçıntı aslında uzun süredir yönetmen ve oyuncu olarak tanınan bir isim. Oyunu da artık kendisi ile özdeşleşen "İtirazım Var" Biliyorsunuz Çocuklar Duymasın dizisi ile birlikte Mustafa Ali karakteri tuttu. Daha sonra Mandıra Filozofu filmi ile de perçinleşti. Özellikle ege şivesi de Müfit Can Saçıntı ile tuttu. Daha doğrusu iyi bir birliktelik oluşturdu. Kendisinin oyununa bende şöyle bir kampanya yaptım. "Askıda Bilet"
 
Nedir askıda bilet. Köy çocuklarını tiyatroya götürelim. İlk defa tiyatroya gidecek çocuklar bu sayede ünlü bir ismi görebilsin. Bu kapsamda bana destek veren Sinem Elbir hanımefendi ve işletmesine bir köşe yazısı ayırmıştım. Şimdi Sinem hanım haricinde destek olanlar var. Onlara ayrı bir köşe yazısı yazamadığım için kusura bakmasınlar. Ama onlar da tiyatro izleyen çocukların ve emekçi annelerinin mutluğunu keşke benim gibi görebilselerdi. Onların adına teşekkürü borç olarak bildiğim için buradan aktarayayım.
 
Bilenler bilir ben aslen Döşemealtılıyım. bizim de sosyal medyada bir iletişim ağımız var. Kamuda Döşemealtılılar diye. Orada bana ulaşan ve aslen Döşemealtı Aşağıoba köyünden olan Dr. Aşur Eker. Aşur Eker aynı zamanda Manavgat ilçesinde görevine devam ediyor. Turizm emekçisi Mustafa Kaya kardeşime de teşekkürler. Dr. İbrahim Bozkurt ve Adile Aydemir de unutmadan yazayım. Kemer ilçesinin yakından tanıdığı Emin Gül de unutmayayım.
 
Bu arada Kemer ilçesinden Emin Gül daha önce de Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu öğrencileri için de çeşitli desteklerde bulunmuştu. Özellikle üniversite öğrencilerine desteğinin devam etmesini diliyorum. Onun sayesinde o gün üniversitenin çeşitli yerlerinden gelen çocuklarda oyunu izleyebildi.
 
Gelelim ekibin içerisinde bulunan Ateş Arya ismine. Sevgili Ateş Arya müzik piyasasının belki de es geçtiği bir ses. Bence kendisini takip edin. Youtube ve instagram adresilerinden sesini duyabilirsiniz. Bu arada müzik deyince Antalya da içerisinde bir yetenek barındırıyor. Miracgle Otel yönetici asistanı Burcu Ayyıldız'ın oğlu sevgili Güneş. Burcu hanım yönetici asistanı ama nasıl enerjik nasıl telefonları takip ediyor. oğlu da piyano anlamında çok yetenekli. güneş belirli aralıklarla yeteneğinden küçük kesitler sunuyor. Bu nedenle adını yazın unutmayın derim.
Bu yazı toplam 865 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim