Bugün 19 Mart 2024 Salı
  • Antalya10 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2246.154
    %0.08
  • Dolar
    32.3335
    %0.07
  • Euro
    35.1959
    %-0.01

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Nuri Başarılı Olur İnşa-Allah

16 Ekim 2021 Cumartesi 06:13

Antalyaspor zorlu bir süreçten geçiyor. Takımın ekonomik anlamda tüm ülkenin geçirdiği zorlu süreçten geçtiğini kabul etmek gerekiyor. Antalyaspor bu dönemde Türkiye de kendini kanıtlamış olan Ersun Yanal ile devam ederken çoğu taraftar tarafından beklenilen ayrılık gerçekleşti. Ersun Yanal'ın bu zamana kadar verdiği hizmetlere teşekkür etmek gerekiyor. Kadro olarak çok yeterli kadromuz olduğunu söylemek haksızlık olur. Kabul etmek gerek ki kadro anlamında Süper Ligin en az alternatifli kadrosuna sahibiz

   Antalyaspor formasını giyeceğini duyduğum zaman çok sevindiğim Nuri Şahin'e kadro bir anda teslim edildi. Daha önce Nuri'nin Antalya da olmasının Almanya da çok iyi durumda olan futbol endüstrisinin takımımıza olumlu yansıması olacağını söylemiştim. Gerçekten de altyapısı Almanya olan yurtdışında yaşayan Türk futbolcular için bundan sonra Antalyaspor önemli bir tercih noktası olacaktır. Nuri'nin uluslar arası arenada tanınırlığının fazla olması takımımız içinde şanstır.

    Nuri Şahin her ne kadar Almanya da büyümüş olsa bile evinin içerisinde Bozlak dinleyen Kırşehirli bir hemşerimizdir. Neşet Babanın türküsünü dinleyen çoşan bir adam. Milliyetçi duygularını sadece taraftar olarak değil Türk futboluna nasıl hizmet ederim diyerek düşünen bir birey. Başarılı olması sadece Antalyaspor açısından değil Türk futbolunun geleceği açısıdan da önemlidir. Süper Lig gibi zor bir ligde Nuri Şahin'in başarılı olması temennimiz duamızdır.

   Süper lig zor derken zor olmasının sebebi sadece fiziki temasın çok olduğu bir lig olmasından kaynaklanmıyor. . Sabırsız seyirci gruplarının oluşturduğu baskı da bunun içerisinde. Sadece Antalyaspor olarak değil genel anlamda Almanlar kadar sabırlı ve disiplinli değiliz. Bu bakımdan Nuri Şahin'in başarılı olması için gerekli sabır gösterilmelidir. Nuri yıllardır kendisini bu göreve hazırlıyor. Ekibini de Alman mantalitesi ile kurdu. Özellikle genç oyuncular için Nuri ile aynı takımda oynamak çok büyük bir şans. Şimdi daha 17 yaşında Alman Milli Takım karşısında galibiyet golünü atan çocuk hoca olarak Antalyaspor başında. Şu an Almanya da en fazla taraftar fanına sahip olan takımlardan birisi de artık Antalyaspor. Yardımcı antrenörlerin hikayeleri ve cvleri de başarılar ile dolu. Umarım takımda bir maç önce kaptan şimdi hoca olan Nuri'ye sahip çıkar.

    bu arada hala Nuri'nin boşluğunu nasıl dolduracağız sahada onu da düşünüyorum. Sevgili kaptan umarım yolun başarı ve Antalyaspor ile dolu olur.

 

Bu yazı toplam 1264 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim