Bugün 28 Mart 2024 Perşembe
  • Antalya19 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2286.413
    %0.46
  • Dolar
    32.329
    %0.23
  • Euro
    35.0661
    %-0.12

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Nuri Şahin ve Antalyaspor Duruşu

07 Mayıs 2022 Cumartesi 00:50

Geçtiğimiz hafta sonu Antalyaspor deplasmanda Trabzonspor karşı karşıya geldi. Öncelikle Avrupa iddiası olan Antalyaspor ilk 15 dakika haricinde galibiyete yakın oynayan taraftı. Özellikle Nuri Şahin futbol sorumlusu olduktan sonra Antalyaspor iyi bir çıkış yakaladı. Şu anda yaşamını ilçem Döşemealtı sınırları içerisinde sürdüren Kırşehirli hemşehrim Antalyaspor için gecesini gündüzüne katıyor. Ne kadar çok çalıştığını röportaj verdiğinde anlıyorsun. Korkuyorum ülkenin futbol iklimi böyle düzgün bir karakteri kötü etkilenmesin.


 Trabzonspor maçında yaşanan olayları üzüntü ile izledim. Allah korusun bizim takıma değil kendi oyuncularına bile ağır zararlar gelebilirdi. Antalyaspor böylesine zorlu bir deplasmanda o seyirci baskısının üstünden iyi geldi. Eğer Fredy penaltıyı gole çevirseydi. Galip gelecektik. Trabzonspor taraftarı dünyaya örnek olan bir kutlama yaptı ama Antalyaspor orada misafir iken sahaya girmek yakışmadı. Ya bizim oyunculara Allah korusun daha kötü bir şey olsaydı. Rakip Antalyaspor değil hangi takım olursa olsun sahaya girilmez. Hakeme karşı haklı itirazları olan Nuri Şahin maçı da oynayarak önce spor demiştir. Bu duruşu ile başta Antalyaspor olmak üzere aklıselim tüm takım seyircilerinin de kırmızı çizgisi olmalıdır. 


 Federasyonun açıkladığı cezalar ise caydırıcı olmadığını düşünüyorum. Özellikle maç sonu Aziz Çetin cezanın takipçisi olacağız demişti. Antalyaspor herhangi bir spor kulübü ile düşman değildir. Antalyaspor gayet güzel bir dille şampiyonluğu kutlayan Avrupa da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmesi temenni edilen Trabzonspor ifadesi kullanarak düşmanlığı değil adaleti istediğini beyan etmiştir. Bu arada Boffin Ramazan ayında yardım paketleri dağıtan ve bu ülkenin bayrağına da insanına da saygılı sporcudur.


 Antalyaspor üç sene içerisinde bu ligde ilk üç arasında yer alacaktır. Olaylı geçen Trabzonspor maçından sonra gayet centilmen davranan Antalyaspor maçına Mete Kalkavan ataması ise düşündürücü. Mete Kalkavan ile Antalyaspor arasında bana göre de bizim haklı olduğumuzu düşündüğüm bir sürtüşme var. Hakem Mete Kalkavan umarım bize karşı yine bir Başakşehir maçı yaşatmaz.

Bu yazı toplam 841 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim