

OTOGARDA SÖYLEDİKLERİYLE YÜREKLERİ DAĞLAYAN ÇOCUK VE AİLESİ, YENİ EVLERİNE KAVUŞTU
Adana'da ev sahibinin sokağa attığı ve otogarda kalırken, "Param olsun anneme 3 tane döner alırım, en çok annemi seviyorum" diyerek milyonlarca insanın yüreğine dokunan 5 yaşındaki Kaan ve ailesi, yeni evlerine yerleştirildi.
Adana'da 5 yıl önce eşiyle evleri ayıran Gül Halaç (40), 4 çocuğuyla birlikte merkez Seyhan ilçesi Şakirpaşa Mahallesi'nde müstakil bir evde yaşamaya başladı. İddiaya göre, geçtiğimiz hafta Halaç, ev kirasını ödeyemediği gerekçesiyle sokağa atıldı. Gül Halaç, 4 çocuğuyla birlikte Adana Otogarı'na gitti ve geceleri orada kaldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine Ogün Abi Derneği aileyle iletişime geçti.
Bu sırada Gül Halaç'ın en küçük çocuğu Kaan'ın (5) "Param olsun anneme 3 tane döner alırım, en çok annemi seviyorum" videolu paylaşımı sosyal medyada milyonlarca insanı duygulandırdı ve Adana Valiliğini de harekete geçirdi.
Vali Mustafa Yavuz'un talimatıyla otogarda kalan aile otele yerleştirildi ve ardından Seyhan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ekipleri aileye yeni bir ev tuttu. Evin tadilatının yapılmasıyla aile, yeni evlerine taşındı.
"Tek istediğim çocuklarımın okuması, yüzlerinin gülmesi"
İHA muhabirine konuşan anne Gül Halaç, evladının söylediklerinin ardından çok duygulandığını belirterek, "Ev sahibim kirayı veremeyeceğimi söyleyince gitmemi söyledi. Gündüzleri dışarıda dolaştık, akşamları otogarda kaldık. Kaan'ın videosundan sonra bize sahip çıkıldı, Allah valiliğimizden ve kaymakamlığımızdan razı olsun. Bize sahip çıktılar. Kaan'ın söylediklerini hiç unutamıyorum. O benim psikolojimi bozdu. Onun her kelimesi benim canımdan can alıyor. Kimse bize ailemizden sahip çıkmadı. Tek istediğim çocuklarımın okuması, yüzlerinin gülmesi benim gibi olmaması" diye konuştu.
"Okula gitmek ve müdür olmak istiyorum"
Söyledikleriyle milyonları duygulandıran Kaan Halaç ise annesini çok sevdiğini anlatarak, "Annemi çok sevdiğimi söyledim, ona döner almak istediğimi söyledim. Anneme döner aldım ama mutlu oldum. Bizi yeni evimize getirdiler, mutluyum. Okula gitmek ve müdür olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.
"Aileye hep destek vereceğiz"
Aileye destek olacaklarını anlatan Ogün Abi Derneği Başkanı Ogün Sever Okur ise, "Aileyi bize bildirdiler ve hemen otogara gittik. Videonun paylaşılmasının ardından Adana Valiliği hemen harekete geçti. Ailemize yeni ev tutuldu, yeni evlerine geçtiler, biz de bundan sonra aileye hep destek vereceğiz" dedi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- DEPREMDE YIKILAN EVİNİN YERİNE YAPTIĞI AHIRA AŞIRI YAĞIŞTA İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ
- DOKTORDAN HABERSİZ ADINA BİN 327 REÇETE YAZAN ’SAHTE REÇETE’ ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ
- BULVARDA SÜREKLİ KAZA OLMASINA ESNAF İSYAN ETTİ
- OTOMOBİLİN KOYUN SÜRÜSÜNÜN ARASINA DALDIĞI ANLAR KAMERADA
- KOZMETİK MARKET ZİNCİRİNE DADANAN ANNE, BABA VE KIZ 3 AYLIK SÜREÇTE 1 MİLYON 200 BİN TL’LİK ÜRÜN ÇALDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































