




Özel günde özel çocuklarla eğlenceli etkinlik
Alanya Belediyesi, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında Down sendromlu çocukları at çiftliğinde buluşturdu.
Alanya Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi öğrencileri, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü'nde at çiftliğinde buluştu. Alanya Belediye Meclis Üyesi Emine Çalış ile ata binen Down sendromlu çocuklar, gönüllerince eğlenerek güzel bir gün geçirdi.
Eğlenirken öğrendiler
Down sendromlu çocuklar Alanya Belediyesi uzman personeli eşliğinde eğlencenin yanında dengede durma, özgüven sağlama, duyuları tanıma gibi birçok başlıkta faaliyet gerçekleştirmiş oldu. Çocuklarının mutluluklarına ortak olan aileler, başta Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.
At binme etkinliği; otizmli, fiziksel ve zihinsel engelli çocukları at üstünde tedavi adıyla bilinen "Hipoterapi" yöntemiyle rehabilite edip sağlığına kavuşturuyor. Tedavi sayesinde duruş, denge, konsantrasyon ve kas kontrolü gelişen fiziksel engelli ve otizmli çocukların yürüme yetenekleri gelişiyor.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Kepez Belediyesi Spor Kulübü, tam gün yaz okulu düzenliyor.
- Türkiye Sinema ve Audiovisüel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından 2004 yılından bu yana her yıl düzenlenen “Çocuk Filmleri Festivali”, başladı.
- Turunç Masa'da memnuniyet oranı yüzde 93.55
- ABD İran'la resmen savaşa girdi
- Başkan Muhittin Böcek, “Halkın, hakkın, hukukun ve adaletin yanında olmaya devam edeceğiz”
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim