




Pamukkale Zabıtasından ‘Halk Sağlığı’ Denetimi
Denizli Pamukkale Belediyesi, Ramazan ayı dolayısı ile ilçe genelindeki fırın, pastane ve unlu mamul imalathanelerini denetledi.
Pamukkale ilçesi genelinde faaliyet gösteren fırın, pastane ve unlu mamul imalathanelerine yönelik periyodik denetimlerini aralıksız sürdüren zabıta müdürlüğü ekipleri Ramazan ayının başlamasıyla birlikte denetimlerini daha da sıklaştırdı. Ekipler, fırın, pastane ve unlu mamul imalathanelerini tek tek inceleyerek, imalatın kurallara uygun olarak yapılıp yapılmadığını kontrol ediyor. İşletmeleri ruhsat, hijyen ve gramaj gibi konularda detaylı bir şekilde inceleyen ekipler, ayrıca korona virüsünün yaygın olduğu bu dönemde özellikle hijyen konusunda çok titiz inceleme yaptılar. Ekipler işletmelerde çalışan personellerin eldiven, maske ve bere takıp takmadıklarını da denetledi.
İlçe halkının sağlığı için gerekli denetimleri yılın her döneminde yaptıklarını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, "Ramazan ayının başlamasıyla birlikte denetimlerimiz sıklaştı. Zabıta ekiplerimiz, insanların temel gıda ihtiyacı olan ekmek ve unlu mamulleri üretim yerlerini sıkı bir şekilde denetleyip kurallara uyup uymadıklarını kontrol ediyorlar. Sağlıksız üretim ve satış yapan, kuralları ihlal eden işletmelere kesinlikle izin verilmiyor ve yasal işlemler yapılıyor. Bizler yerel idareciler olarak tüm hizmetlerimizin yanında halkımızın sağlığını da düşünmek zorundayız. Çünkü hassas bir süreçten geçiyoruz. İnşallah bu günleri de en kısa zamanda geride bırakacağız" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- YIKILACAK BİNADA BİR BAŞINA KALDI
- ADANA’DA DOLMUŞA SİLAHLI SALDIRI: SÜRÜCÜ YARALI HALDE 600 METRE SÜRDÜ AMA KURTARILAMADI
- Deniz Kaplumbağası Koruma Çalışmalarının 20. Yılında WWF-Türkiye Doğa Elçisi Oldu
- ATSO Başkanı Hacısüleyman: "Enflasyonda düşüş bekliyoruz"
- SOKAK ORTASINDA SİLAHLA DEFALARCA ATEŞ EDİLDİ, POLİS ŞÜPHELİLERİN PEŞİNE DÜŞTÜ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim