Bugün 28 Mart 2024 Perşembe
  • Antalya19 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2285.04
    %0.40
  • Dolar
    32.329
    %0.23
  • Euro
    35.0528
    %-0.15

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Passolig Eziyeti

09 Ekim 2021 Cumartesi 03:18

 Peşinen söyleyeyim plakası 07 olan takımdan başka bir takımın taraftarı değilim. Kardeş takım olarak da Antalya takımları haricinde Kocaelispor ve Akhisarspor taraftarıyım. Passolig olarak da yıllardır Antalyaspor passoligi taşırım. Her yıl güncellemesini düzenli olarak yapıyorum. Bunun haricinde de her yıl kombine alarak kulübe destek olmaya çalışıyorum. Bu sene de ligin başlaması ile birlikte passolig kartımızı güncelledik. Antalyaspor yönetim kurulu bu yıl kombine satmama gibi bir karar alınca her maça bilet almamız gerekiyor.

   Adana Demirspor maçı için de bilet almak için sisteme girdim. Ama sistem bana bir türlü maç biletini almama müsaade etmiyor. Yaklaşık olarak 30 dakika kadar sistem ile uğraştıktan sonra müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri hizmetleri sistemlerin bazen böyle aksaklıklar verdiklerini söyledi. Ama benim sorunumu çözmem için farklı bir hattı aramam gerektiğini söyledi. Bu arada sorun ile kastettiğim de şu arkadaşlar. Para yükle işlemini onaylıyorum o esnada sistem donuyor. Ben kartıma ücret yatırıp yatıramadığımı bir türlü öğrenemiyorum. bu işlemi de birkaç kez tekrarladım. Ama sonucu belli olmayan bir tıkanma yaşadık.

  Sonrasında ilk aradığım müşteri hizmetleri temsilcisi ikinci bir numara verdi ya. Hadi bakalım bizde o numarayı aradık. Abartmıyorum 45 dakika görüşme yapmak için bekledim. Ama benim sorunumu çözmek için gerekli olan kişilerle bir türlü görüşemedim. Üstelik de bağlandığım müşteri hizmetleri temsilcisi görüşme yapabilmemiz için babamın veya annemin doğum tarihini söylemem gerektiğini belirtti. 

   Eğer anne-babanın kimlik kartındaki doğum tarihini bilmiyorsanız sıkıntınız var. O yüzden Passo müşteri temsilcisini arayınca sadece telefondaki yetkili ile görüşebilmek için anne-babanızın kimlik kartını da yanınıza alın yoksa sizi beğenip de telefon görüşmesini devam ettirmez. Hadi ben biliyordum bir sonraki aşamaya geçtim. O da hiçbir çözüm önerisi olmayan ve benimle iletişime geçilmeyen 45 dakika oldu. Bu zamana kadar Passolig uygulamasında belki tribün şiddetini önler diye düşünüyordum. Ki takdir edersiniz o nu da önlemedi. Kulüplere ödenek aktarıldığını söylüyorlar. Ne kadar inandırıcı bilmiyorum. Ama artık passolig uygulaması ve passolig benim için de eziyet. Antalyaspor Adana Demirspor maçına girebilmek için maç günü stadyumun yanına giderek maç biletini alabildim. 

  45 dakikayı sadece telefonda kaybettim. O görüşmenin başlamaması ve olumlu bir sonuç alınamamasının beledi yani telefon ücreti ne olacak belli değil. Ayrıyeten 25 dakikada internet üzerinde zaman geçirdim. Banka işlemlerim vardı ve işlerim yetişmedi. Kayıpların silsilesine bakınca vakit nakit hepsi var. Üstüne maçı da kazanamadık. Hele hakemin Bünyamin'i düşüren Balotelli kararına ne desem bilemiyorum. 

 

Bu yazı toplam 1086 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim