Bugün 11 Mayıs 2024 Cumartesi
  • Antalya17 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2444.587
    %-0.40
  • Dolar
    32.193
    %-0.08
  • Euro
    34.7877
    %0.51

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Poli Kıymetli-Berna Başkan Aramızdaydı

29 Nisan 2022 Cuma 00:40
 Düşünsenize ülkenin en kariyerli futbolculuk geçmişine sqahip olacaksınız. Ve bu kariyere başlamadan önce önünüze açılan büyük bir Milli takım kariyeri şansı var. Ama sen köklerine ve kanına sahip çıkıyorsun. Türkiye'nin en güzel kentlerinden birisine geliyorsun. Zor durumda kalan takımına kaptanlardan birisi olarak sahip çıkıyorsun. Sonrasında başlarken zorlu geçen sürecin arkasından takımının seyircilerini galibiyete alıştırıyorsun. Kimden mi bahsediyorum. Nuri Şahin. kabul etmek gerek Nuri bizi kazandırmaya alıştırdı.
     Ben üniversitede okurken bana Kırşehirliler sahip çıkmıştı. Bende bu nedenle Kırşehirlileri hemşerim olarak görürüm. Nuri o kadar temiz bir duruş sergiliyor ki Türkiye adına. İnanın şu anda benim ilçem olan Döşemealtı'nda yaşayan bu kardeşimizin başarılı olması ülke futbolunun geleceği içinde gereklidir. Hayata bakış açısı özellikle Antalyaspor da oynayacak olan yeni nesil gençliğimizin kaçırmaması gereken bir fırsat. Altyapı oyuncularını düşünün antrenmanını Nuri Şahin izliyor. Bunlar hep güzel fırsatlar 
    Hafta sonu Kayseri maçında tribünde yerimizi aldık. Öncelikle Hatay maçında da rahatsız olduğum bir konu 4-1 öndeyken birara ıslıklanma sesleri gelmişti. Bu maçta da Poli'ye gelen ıslıklama da rahatsız olduğum bir konu oldu. Hatay maçında zaten yeniyoruz. Üzerine akan oyunda rakibi kendi üzerimize çekmek için pas çevirmemizden normal ne var. Üstelik topun bizde olması rakibin atak yapmasını engelleyecek. O maçta da bir kişi eksik kalmışlar ve o dakikalarda iyi kapanan bir Hatay var.  Çok şükür kazandık.
     Kayseri hocası bizi iyi çalışmış. Maçın başında da Hakan Özmert'in sakatlanması şanssızlık. Oyuna iyi başlayan Ndou'nun da benim karşı olduğum yabancı kuralı nedeniyle kenara alınması talihsizlik oldu. Ama esas talihsizlik Poli'ye yapılan ıslıklama. Kusura bakmayın düşme potasından çıkıp gelen ve son 12 hafta boyunca kaybetmeyen takımın oyuncusu üstelikte hatası yokken ıslıklanmaz. Futbol her an atağa geçilen bir spor değil. Bazen oyunun akışı içinde topu kaptırıp kontraatak yeme yerine geri pas ile oyunu açmaya çalışmak daha evladır. Üstelik Poli iyi bir kesicidir. Bereket versin sonrasında başta 07Gençlik olmak üzere duyarlı taraftarlar Poli'yi alkışladılar. 
   Maç sonunda biz stadyumdan ayrılmadık. Evet Kayseri kabul etmek gerek ki bizden iyi oynadı. Ama bu takımın oyuncuları alkışlanmayı hak ediyordu. Bizde tribünlerde kalanlar olarak takımın sahada kalan oyuncularını alkışladık. Maçı doğu alt tarafında izledim. Oyuncuları alkışladıktan sonra çıkışa yöneldiğimizde ise Kayserispor başkanı Berna Gözbaşı aramızdaydı.
   Antalya halkı ve Antalyaspor seyircisi centilmendir. Rakip takımın başkanına hiçbir saygısızlık yapmadan misafir edilmesi ve Kayserispor Başkanı Berna Hanımın da seyircinin arasına çekinmeden girebilmesi ayrı bir güzelliktir. 
Bu yazı toplam 1362 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim