




Şehit Emre Güngör İçin "7 Yemeği" Düzenlendi
Kırıkkale'de Piyade Sözleşmeli Er Emre Güngör'ün ailesi tarafından "7 yemeği" düzenlendi.
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, PKK'lı teröristlerin Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesinden güdümlü füze ile yaptıkları saldırıda şehit olan Sözleşmeli Er Emre Güngör (26) için Kırıkkale'nin Keskin ilçesine bağlı Armutlu köyünde ailesi tarafından "7 yemeği" düzenlendi.
Baba ocağında düzenlenen yemeğe; Garnizon Komutan Vekili Alb. Ali Güneş, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Vali Yardımcıları Osman Akbaş, Emin Alıcı ve Sait Özkılınç, Keskin Kaymakamı Muammer Köken, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dua okunmasının ardından Şehit Güngör'ün babası Cebrail Güngör ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dilendi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Son dakikada golü atıp takımı şampiyon yaptı, antrenör babasına koştu
- Jinekoloji Kongresinde ‘Müstehcen Mesaj’ Tepkisi: "Hasta İle İlgili Sırlar Asla Paylaşılmaz"
- CW Enerji Intersolar Europe Fuarı’nda sektörün geleceğine yön vermeye hazırlanıyor
- Eğirdirli öğrencilerden köy çocuklarına renkli etkinlikler
- ATB kesme çiçek URGE heyeti Japonya ve Kore’de temaslarda bulundu
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim