Bugün 04 Kasım 2026 Çarşamba
  • Antalya17 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    6458.01
    %2.48
  • Dolar
    50.0106
    %0.06
  • Euro
    56.1959
    %0.41
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TARSUS BELEDİYE BAŞKANI ALİ BOLTAÇ YENİ PARTİ’YE KATILDI
04 Kasım 2026 Çarşamba 09:08

TARSUS BELEDİYE BAŞKANI ALİ BOLTAÇ YENİ PARTİ’YE KATILDI

Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Ali Boltaç, Yeni Parti'ye katıldı.

Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Ali Boltaç, Yeni Parti'ye katıldı.

CHP'den istifa eden Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Yeni Parti'ye katıldı. Ankara'da Yeni Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen törende Genel Başkan Özgür Özel tarafından parti rozeti takılan Boltaç, yeni siyasi yol haritasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Boltaç, siyasette temel ilkesinin demokrasiye ve halkın iradesine sahip çıkmak olduğunu vurguladı.

Boltaç, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Siyasette benim için esas olan, inandığım değerlerle tutarlı olmak, demokrasiyi ve halkın iradesini her koşulda savunmaktır. Bugün itibarıyla Özgür Özel ile paylaştığımız siyasi anlayışı ve ortak mücadelemizi Yeni Parti çatısı altında sürdürme kararı aldım. Bu karar, benim için yeni bir siyasi duruş değil, inandığım ilkeler doğrultusunda yürüdüğüm yolun devamıdır" dedi.

Parti değişikliğinin Tarsus'a yönelik hizmet anlayışında herhangi bir değişikliğe neden olmayacağını belirten Boltaç, belediye başkanlığı görevini ayrım gözetmeden sürdüreceğini ifade etti.

Boltaç, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:

"Tarsus halkının iradesiyle üstlendiğim belediye başkanlığı görevimi, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir ayrım gözetmeden sürdüreceğim. Tarsus'a verdiğim sözler ve bu kente karşı sorumluluğum değişmedi."

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 72 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim