Bugün 26 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya28 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2435.681
    %0.33
  • Dolar
    32.5203
    %-0.13
  • Euro
    34.8906
    %-0.16

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Tottenhaam İle Antalyaspor Aynı Pazarda

01 Kasım 2022 Salı 11:31

 

 Antalyaspor bu sene dış ilişkiler alanında projeler yapıyor. Özellikle Erdem Erdal yaptığı projelerle ve aklındakilerle desteklediğim bir Antalyaspor yetkilisi. Kendisi antrenör geçmişine sahip ve yabancı dil bilgisi de var. Özellikle İspanya başta olmak üzere dünyanın çeşitli yerlerinde takımlarla iletişime geçebiliyor. Bu önemli neden mi? Vizyonu olan çalışan kulübü katkı verir.
Özellikle Erdem hocanın gönül bağı olarakta Antalyaspor ile arasının iyi olması şansımız. Bakın Türkiye de bir ilk de Antalyaspor'a nasip oldu. Afrika futbol için çok önemli bir maden. Bu önemli mekanlarda takımın adı duyurulacak. Kulübün basın açıklamasını sizlere kesitler halinde sunuyorum. 
Antalyasporumuz tarihinde de bir ilk gerçekleşti. Kırmızı-beyazlı akrepler artık Güney Afrika'da da Antalyaspor isim ve logosu ile yeşil sahalarda mücadele edecek bir takımı oldu.


Güney Afrika'nın Cape Town şehrindeki Clarewood JPM FC Kulübü'nün başkanı Justin Paulsen, başkanın eşi Chanae Paulsen, teknik danışmanı Bevan Dicks ve genel menajer Bevan Franch, Antalya'ya gelerek kulübümüzü ziyaret ettiler. İki kulübün başkanı, tarihi imzayı Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde attı.

 Av. Aziz Çetin, Başkan Danışmanı Ferda Ramanlı ve Uluslararası İlişkiler ve Stratejik Planlama Departmanı Koordinatörü Erdem Erdal ile bir araya gelen Clarewood JPM FC kurmayları, Yeşilbayır'daki Atilla Vehbi Konuk ve şehir merkezindeki Hasan Subaşı Tesislerimiz ile profesyonel futbol takımımızın maçlarını oynadığı Corendon Airlines Park Stadı'nı gezdiler. Başkanımız Av.Aziz Çetin, konuklarımıza kulübümüzün tarihçesi, profesyonel futbol dışındaki sportif branşlarımız ve faaliyetlerimizin yanı sıra tesislerimiz hakkında bilgiler verdi.

Konuklarımız, Atilla Vehbi Konuk Tesislerimizde imza töreni için geçtikleri A Blok'ta, Futbol Sorumlumuz Nuri Şahin ile de tanıştı. Başkanımız Av.Aziz Çetin ve Clarewood JPM FC Başkanı Justin Paulsen, imzaladıkları protokol ile iki kulübün işbirliğini başlatmış oldular. İmzalanan protokoldeki anlaşmaya uyarınca Clarewood JPM FC kulübü, ismini Cape Town Antalyaspor olarak değiştirdi. Clarewood JPM FC Kulübü, logosunda da yeni ismine uygun olarak değişikliğe gitti. Başkanımız Av. Aziz Çetin, imza töreni sonrası konuklarımıza isimlerinin yazılı olduğu Antalyaspor formalarını takdim etti.

  Bakınız İngiltere de Premier Lig temsilcisi Tottenhaam ile aynı yarış alanında Antalyaspor da olacak. 
Bu yazı toplam 784 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim