Bugün 28 Mart 2024 Perşembe
  • Antalya19 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2281.96
    %0.26
  • Dolar
    32.3217
    %0.25
  • Euro
    35.018
    %-0.28
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tütüncü’den Diş Hekimlerine Kırmızı Karanfil
23 Kasım 2021 Salı 15:38

Tütüncü’den Diş Hekimlerine Kırmızı Karanfil

Kepez Belediye Sağlık Merkezi'ndeki diş hekimlerinin "Dünya Diş Hekimliği Günü'nü kırmızı karanfillerle kutlayan Başkan Tütüncü, "Sağlık merkezimiz...

Kepez Belediye Sağlık Merkezi'ndeki diş hekimlerinin "Dünya Diş Hekimliği Günü'nü kırmızı karanfillerle kutlayan Başkan Tütüncü, "Sağlık merkezimiz bugün bir marka haline geldiyse bunda sizlerin çok büyük katkıları var " dedi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 22 Kasım Dünya Diş Hekimliği Günü dolayısıyla Belediye Sağlık Merkezi'nde görev yapan diş hekimlerini ziyaret etti. Başkan Tütüncü'ye ziyareti sırasında Kepez Belediyesi Meclis Üyeleri Fatma Tutan, Adem Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Özsoy eşlik etti. Ağız ve Diş Sağlığı polikliniğinde görevli hekimleri tek tek gezen Başkan Tütüncü, günlerini kutlayarak kırmızı karanfil verdi.

"Sizlerin katkıları büyük"

Diş hekimlerine görevlerinde başarılar dileyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Diş hekimliği gününüzü tebrik ediyorum. Verdiğiniz hizmetler halkımız tarafından büyük bir mutluluk ve memnuniyetle karşılanıyor. Hem belediyemizin hem de sağlık merkezimizin ismini yüceltiyorsunuz. Bugün buralar bir marka haline geldiyse sizlerin çok büyük katkıları var. Bizde günü vesile bilerek ellerimize çiçekleri alarak sizlere geldik. Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi çok güzel işler yapıyor. Ancak Ağız ve Diş Sağlığı polikliniğindeki memnuniyet bambaşka" dedi.

"Gezici Sağlık Merkezi Tırı Kaş'a gidiyor"

Ağız ve Diş Sağlığı polikliniğinde görevli yardımcı personeli de ziyaret eden Başkan Tütüncü, "Belediye sağlık merkezimiz bugün bir markaysa o sizin omuzlarınızda yükseldi, sizin emeklerinizle yükseldi" ifadelerini kullandı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hasta ve hasta yakınlarıyla da sohbet etti. Sağlık merkezindeki ziyaretin ardından Tütüncü, "Gezici Sağlık Merkezi Tırı'nı Kaş'a uğurladı.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 4684 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim