Bugün 27 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya27 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2440.177
    %0.51
  • Dolar
    32.4575
    %-0.23
  • Euro
    34.7559
    %-0.63

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Yerel Yönetimler Antalyaspor'a Destek Olunmalı

05 Mart 2021 Cuma 12:00

  Eğer bir ilin spor takımının başarılı olunması isteniyorsa mutlaka yerel yönetimler o ilin takımlarına destek vermelidir.  geçtiğimiz hafta içerisinde Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Antalyaspor arasında imzalanan protokole sevindim. Detayı çok verilmese bile zannedersem "Okullar Ligi" gibi projenin devamı için verilen bir imza. Antalyaspor'a 3 milyon TL destek sağlayacak bir imza olduğunu basında öğrendim. Antalyaspor taraftarı olarak bu projeye sevinmemek mümkün değil.

    Daha önce Döşemealtı Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalyaspor'un tüm dünyada eşi benzerine zor rastlanacak Atilla Vehbi Konuk tesisleri için protokol imzalamıştı. Böylece Antalyasporumuz önemli bir tesis kazanmıştı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Muratpaşa Belediyesi de petrol istasyonu için bir anlaşma imzalamıştı. Oradan da kulübe önemli bir kazanım sağlanacaktı. Şu anda o proje ne durumda tam bilmiyorum. Ama yerel yönetimler Antalyaspor ile ortak hareket etmelidir.

    Muratpaşa Belediyesinin altyapı da antrenör desteği olduğunu da biliyorum. Şöyle ki Konyaaltı ve Muratpaşa Belediyesi Hasan Subaşı tesislerinin çimlerinin bakımını ve çevre düzenlemesini yaparsa ayrıca altyapı oyuncularının servis imkanını sağlarsa kulüp çim ve yeşil alan düzenlemesinde rahat bir nefes alacaktır. Antalya Büyükşehir Belediyesi veya diğer belediyelerimiz yasal mevzuat müsade ediyorsa Antalya Stadyumunun bakımını da üstlenirse kulüp daha da rahat nefes alır. 

   Aynı şekilde Döşemealtı İlçesinde bulunan Atilla Vehbi Konuk tesislerinin çimlerinin bakımı çevre düzenlemesi sorunu da Döşemealtı Belediyesi ve Kepez Belediyesi katkıları ile sağlanabilir. bunların hepsi inanın Antalyaspor'a bir anda önemli kazanımlar sağlayacaktır. Ya da en azından ben öyle düşünüyorum.

   Bu şehrin markası olan ve zor günler geçiren Antalyaspor için yerel yönetimler ile birlikte bizlerde en basitinden storelerden alışveriş ederek sosyal medya kanallarına abone olarak destek olabiliriz.

 

Bu yazı toplam 1131 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim