

Adana’da Sulama Sezonu İçin Hazırlıklar Başladı
Yaklaşık 2 milyon 96 bin 600 dekar tarım arazisinin sulandığı Adana'da Nisan ayında başlaması planlanan "sulama sezonu" için hazırlıklar başladı.
Sulama birlikleri eliyle yapılan çalışmaları yerinde inceleyen DSİ 6. Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe, Çukurova'nın bereketli toprakları için tarımsal sulamanın öneminin çok büyük olduğunu söyledi.
Sadece 2022 yılında sulanan arazilerden milli gelire yaklaşık 5 milyar TL katkı sağlandığını vurgulayan Gökçe, "Bu katkının sürdürülebilir olması için arkadaşlarımız şimdiden çalışmalara başladı. Hedefimiz bir yandan yeni sahaları sulamaya açarken bir yandan da var olan sulama yatırımlarımızın bakım ve onarımlarını yaparak çiftçilerimizin sorunsuz bir şekilde sulama yapabilmesini sağlamaktır" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAŞKAN TAT: "İLETİŞİM ALTYAPISI DEPREM GERÇEĞİNE GÖRE PLANLANMALI
- AŞIRI BASINÇLA FIRLAYAN LASTİĞİN ÇARPTIĞI KADIN UÇURUMDAN DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ
- KARDEŞLER ARASINDA "ALACAK-VERECEK" KAVGASI: O ANLAR KAMERADA
- 2,5 MİLYONLUK VURGUN İDDİASINDA 2 SANIĞA TAHLİYE
- IŞIKHAN: "HER TÜRLÜ DİPLOMATİK ADIMIN YANINDAYIZ"
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































