

ADSO'DAN BURDUR'DA CUMHURİYET KONSERİ
Kültür Merkezi'ndeki konseri Vali Tülay Baydar Bilgihan, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Ünlüsoy, Adalet Komisyonu Başkanı Musa Talih, Garnizon Komutanı Albay Metin Çelebi, Emniyet Müdürü Ahmet Kurt, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Balcı ile çok sayıda Burdurlu izledi.

Konserde Şef Anıl Edebale yönetimindeki orkestrada solist Devrim Demirel'in seslendirdiği eserler büyük alkış aldı. Konser sonunda Vali Tülay Baydar Bilgihan, katılanların Cumhuriyet Bayramını kutladı. Baydar Bilgihan, Antalya Devlet Senfoni Orkestrası Müdürü Utku Kapcı ile orkestra şefi Anıl Edebale ve Solist Devrim Demirel'e çiçek ve plaket takdim ederek teşekkür etti.
Antalya Devlet Senfoni Orkestrası Müdürü Utku Kapcı, "Burdur'da uzun zaman sonra valimizin himayelerinde çok güzel konser verdik. Halkımızın ilgisi güzeldi. Coşkuyla marşlarımızı söyledik. Antalya Sevlet Senfoni Orkestrası olarak Burdur'da bulunamktan çok memnunuz. İnşallah önümüzdeki dönemlerde tekrar konserlerimiz gerçekleşir" dedi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ÖZEL RÖPORTAJ : ARZU TEKİR VE TREEO VC
- ALKOL ALIP ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINA ÇIKTI, PARK HALİNDEKİ 2 OTOMOBİLE ÇARPIP KAÇTI
- OSMANİYE’DE ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINA ATLI TARAFTAR DAMGA VURDU
- GALATASARAY TARAFTARLARINDAN FENERBAHÇE’YE GÖNDERME
- ŞAMPİYONLUK KONVOYUNDAN AYRILAN ALKOLLÜ OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ İLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 1 AĞIR YARALI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































