Bugün 02 Kasım 2026 Pazartesi
  • Antalya20 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    6264.99
    %0.69
  • Dolar
    49.9533
    %0.03
  • Euro
    56.1771
    %0.68
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ADANA’DA ÇOCUKLAR, POLİSLERLE BİRLİKTE MODEL UÇAK YAPTI
02 Kasım 2026 Pazartesi 11:58

ADANA’DA ÇOCUKLAR, POLİSLERLE BİRLİKTE MODEL UÇAK YAPTI

Adana'da polis ekipleri ile Türk Hava Kurumu (THK) iş birliğinde düzenlenen etkinlikte bir araya gelen çocuklar, kendi model uçaklarını yaptı.

Adana'da polis ekipleri ile Türk Hava Kurumu (THK) iş birliğinde düzenlenen etkinlikte bir araya gelen çocuklar, kendi model uçaklarını yaptı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) bünyesinde hayata geçirilen "Polisim Yanımda-2" projesi çerçevesinde Türk Hava Kurumu (THK) iş birliğiyle Model Uçak Yapımı eğitimi düzenledi.

Minik eller havacılık tutkusuyla buluştu

Uzman eğitmenler eşliğinde model uçak yapımının temel tekniklerini öğrenen çocuklar, parçaları titizlikle birleştirerek kendi uçaklarını üretti. Etkinlik boyunca el becerilerini geliştirme ve üretme duygusunu tatma fırsatı bulan miniklerin heyecanı ve mutluluğu yüzlerine yansıdı. Programla çocukların hayal gücünü güçlendirilmesi, yeni ilgi alanları ve yetenekler keşfetmelerine ortam hazırlanması hedeflendi.

Yetkililer, çocukların sosyal ve kişisel gelişimlerini desteklemeye yönelik bu tür faaliyetlerin aralıksız sürdürüleceğini bildirdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 56 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim