Bugün 24 Nisan 2024 Çarşamba
  • Antalya22 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2430.366
    %0.04
  • Dolar
    32.529
    %0.08
  • Euro
    34.865
    %0.09

Ömer Yetgin / BUGÜNLÜK

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ömer Yetgin / BUGÜNLÜK

Akdeniz Üniversitesi etkinlikleri

20 Mayıs 2022 Cuma 15:29

 

            Akdeniz Üniversitesi, sağlıktan kültüre, ekonomiden sanatsal faaliyetlere kadar çok geniş yelpazede organizasyonlara ev sahipliği yapıyor.

            Bilişim sektöründen tarıma, ticarete ve güncel yaşantının tüm aşamalarındaki değişimlere kadar konunun uzmanları nezdinde gerçekleşen etkinliklerde de dikkat çeken organizasyonlara start vermeye devam ediyor.

            Bu anlamda geçtiğimiz günlerde Sağlıkta zirve ve istihdam fuarı da bu etkinliklerden birisi oldu.

   Akdeniz Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından kamu ve özel hastane yöneticileri, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrencinin katıldığı Sağlıkta Zirve ve İstihdam Fuarı düzenlendi.

     Akdeniz Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından kamu ve özel hastane yöneticileri, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrencinin katıldığı Sağlıkta Zirve ve İstihdam Fuarı düzenlendi. Sağlık Hizmetleri MYO bahçesindeki fuarın açılış konuşmasını Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Prof. Dr. Hatice Yangın gerçekleştirdi.

.

   Öte yandan Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı öğretim elemanları liderliğinde, programda öğrenim gören öğrencilerin gönüllü katılımı ile düzenlenen fuarda kamu ve özel hastane temsilcilerinin katılımıyla bir panel gerçekleştirildi. Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı Öğr. Gör. Fatma Üzümcü’nün moderatörlüğünü yaptığı, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başmüdürü Şeref Dilekçi, Antalya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Yardımcısı Mustafa Akgül, Antalya İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Uzmanı Hasan Tepe ve Özel Lara Anadolu Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Işık Özgür’ün konuşmacı olarak katıldığı panelde öğrenciler mezuniyetleri sonrası iş imkânları ve çalışma şartları ile ilgili merak ettikleri pek çok soruyu panelistlere sorma fırsatı yakaladılar. Panel sonrasında Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Prof. Dr. Hatice Yangın, panelistler ve öğrenciler fuar alanındaki stantları ziyaret ederek bilgi aldılar. Öğrenciler uygun gördükleri stantlarda iş başvuru formlarını doldurarak iş hayatları konusunda ilk adımlarını attılar.

            Böylesi etkinliklerin artması ve sektörel bazda çeşitlendirilmesi oldukça önemli.

            Emeği geçenleri kutluyorum.

Bu yazı toplam 601 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim