




Alman şarkıcı Oceana Alanya’da sahne aldı
Antalya'nın Alanya ilçesinde sahne alan Alman şarkıcı Oceana, konserinde 7'den 70'e herkesi eğlendirdi. Türkiye'yi sevdiğini söyleyen Oceana, kendisini evinde gibi hissettiğini belirtti.
2009 yılında çıkardığı ilk single Cry Cry ile başarı elde eden ünlü Alman şarkıcı Oceana, 2012 yılında Dünya Kupası resmi şarkısı olan Endless Summer ile büyük ivme yakaladı. Oceana, Kirman Arycanda De Luxe Resort Otel'de sahne aldı. Yerli ve yabancı onlarca kişi Oceana konserinde doyasıyla eğlendi. Müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatan şarkıcı en bilinen "Cry Cry" ve "Endless Summer" şarkılarına hayranları da eşlik etti. Yaklaşık 1 saat sahne alan ünlü şarkıcı Oceana, konser boyunca izleyenlere keyifli anlar yaşattı.
Türkçe olarak Alanya'nın güzel olduğunu söyleyen Oceana, "Alanya çok güzel. Aslında bu Alanya'da ilk bulunuşum. Dünkü konser de çok güzeldi. Çok heyecanlıyım. Daha önce Antalya ve İstanbul'a geldim. Türk insanlarını çok seviyorum. Kendimi evde gibi hissediyorum. Almanya'da çok fazla Türk arkadaşım var" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Türk-İş'ten Antalya'da 1 Mayıs'a davet var
- Başkan Uysal: "Sporu bahis sektöründen kurtarıp mahallelere yaymalıyız"
- Elektronik gemi denetim sistemiyle Antalya körfezinde 124 gemiden kaçak deşarj tespit edildi
- Yaban domuzları mezarlara zarar verdi, mahalleli tel örgü istedi
- Cilt Kanserine Karşı Erken Önlem Hayat Kurtarıyor
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim