




ALTSO Meclisi Alanya ve iş dünyasının sorunları için toplandı
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Meclisi, Alanya'nın ve iş dünyasının sorunlarını görüşmek için toplandı.
ALTSO Başkanı Eray Erdem, Meclis Başkanı Mehmet Kural ve çok sayıda meclis üyesinin katıldığı toplantıda, Alanya'nın genel sorunları ile sektörlerin sorunları tek tek ele alınıp, çözüm için yapılması gerekenler masaya yatırıldı.
"Yol haritamızı belirledik"
Başkan Erdem, toplantı sonrası yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:
"Alanya'mızın gelişimine katkı sağlamak, şehrimizin ve iş dünyamızın karşılaştığı sorunlara çözüm üretmek adına meclis üyelerimizle olağanüstü toplantıda bir araya geldik. Hem Alanyamızın genel sorunlarını hem de iş dünyasının sektörel ihtiyaçlarını detaylı bir şekilde ele aldık. Ortak akıl ve iş birliği ile geleceğe dair görüş alışverişinde bulunup, neler yapılması gerektiğiyle ilgili yol haritamızı belirledik."
Başkan Erdem ayrıca, üyelerden ve meclis üyelerinden gelen taleplerle ilgili rapor oluşturulacağını ve ay sonunda Alanya'nın tüm dinamiklerinin katılımıyla geniş katılımlı istişare toplantısı yapılacağını da açıkladı.
Olağanüstü toplantıda söz alan meclis üyeleri ise sektörlerinin sorunları ile ilgili bilgiler verip çözüm önerilerini paylaştı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- 12.türk Tıbbi Onkoloji Kongresi’nde Yapay Zekâ Hastaların Umudunu Resmetti
- Antalya’da iki marketin fiyat rekabeti ekmeği 6 TL’ye kadar düşürdü
- Türk-İş'ten Antalya'da 1 Mayıs'a davet var
- Başkan Uysal: "Sporu bahis sektöründen kurtarıp mahallelere yaymalıyız"
- Elektronik gemi denetim sistemiyle Antalya körfezinde 124 gemiden kaçak deşarj tespit edildi
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim