

ALTSO’da kadın girişimcilere dijital pazarlama anlatıldı
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) ev sahipliğinde ALTSO Kadın Girişimciler Kurulu ve Habitat Derneği iş birliğinde düzenlenen Dijital Pazarlama Eğitimi ve Tasarım Odaklı Düşünme Farkındalık Eğitimi'nin ilk günü gerçekleştirildi.
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) ev sahipliğinde, Dijital Pazarlama Eğitimi ve Tasarım Odaklı Düşünme Farkındalık Eğitimi'nin ilk günü gerçekleştirildi. Eğitime; ALTSO Başkan Yardımcısı Yakut Nazlı Benal, ALTSO Kadın Girişimciler İcra Komitesi Üyeleri Elif Fidancı İskeç, İpek Bahçeci, Seyhan Arabacı ve çok sayıda kadın girişimci katıldı. Habitat Derneği Proje Asistanı Büşra Tütüncü'nün konuşmacı olarak katıldığı eğitimin ilk gününde TOBB, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), Habitat Derneği ve Türk Telekom ortaklığında yürütülen Dijitalde Hayat Kolay Projesi kapsamında pazarlama/online satış, e-ticaret gibi konularda kadın girişimcilere bilgiler aktarıldı.
Eğitimde ilk olarak Habitat Derneği'nin çalışmaları hakkında katılımcılara bilgiler aktaran Tütüncü, E-Ticaret konusunda detaylı sunum yaptı. Kadın girişimcilere E-Ticaret'in püf noktalarını anlatan Tütüncü, "Online Pazar Yerleri" ve "Kendi E-Ticaret Siteniz" olarak iki farklı yoldan E-Ticaret yapılabileceğine dikkat çekip, avantajları ve dezavantajları katılımcılarla paylaştı. Tütüncü, satılacak olan ürüne göre online pazar yerinin seçilmesi gerektiğini belirterek, "Moda ve giyim, elektronik, el yapımı ürünler bunların hepsi farklı kitlelere hitap ediyor. Bu yüzden satılan ürünlere göre pazar yeri seçmek çok önemli" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- AGİDER GAZETECİLERLE BULUŞTU
- ANTALYA'DA 4 MİLYON DOLARLIK KRİPTO VURGUNU
- MİRAN’DAN TABAN AYLIĞA SEYYANEN ZAM ÇAĞRISI
- ERAY KORKMAZ: "ŞAMPİYONLUK İÇİN KURULMUŞ BİR TAKIMIZ VE ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ"
- ANTALYA’DA FİLM GİBİ GASP: "OPERASYON" SÜSÜ VERİP 4 MİLYON DOLAR DEĞERİNDEKİ KRİPTO VARLIKLARI GASP ETTİLER
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































