

ATSO Başkanı Hacısüleyman:" ’Anfaş Fresh Antalya’ kent markasına büyük katkı sağlıyor"
Antalya, 18-20 Eylül tarihlerinde Anfaş Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek 6. Sebze, Meyve, Arıcılık, Ambalaj, Lojistik, Depolama ve Taze Ürün Teknolojileri Fuarı (Anfaş Fresh Antalya) ile bölge ekonomisine güç katmaya hazırlanıyor.
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, fuarın Antalya markasını üst seviyelere taşıyacak önemli bir platform olduğunu vurgulayarak, "Tüm üyelerimizin ve diğer kuruluşlarımızın bu fuara katılmasını bekliyoruz. Antalya markasını daha da güçlendirmek için herkes üzerine düşeni yapmalıdır" dedi.
Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu da fuarın bölge için taşıdığı öneme dikkat çekti. Çavuşoğlu, "Anfaş Fresh Antalya Fuarı, bölge üreticilerine ve yaş sebze-meyve ihracatçılarına önemli katkılar sunacak. Tüm üyelerimizi bu fuarda görmek istiyoruz. Bölgemize ciddi ekonomik faydalar sağlayacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.
Her iki başkan, fuarın bölge ekonomisini canlandırması ve sektör temsilcilerini bir araya getirerek yeni iş fırsatları oluşturması beklentisini dile getirdi. Anfaş Fresh Antalya, sektördeki yenilikleri sergilemek ve ihracatı artırmak için önemli bir fırsat olarak görülüyor
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- İNSAN TACİRİ SÜRÜCÜYE 300 BİN TL TRAFİK CEZASI
- SERAYA KENEVİR EKEN ŞAHISLAR YAKAYI ELE VERDİ
- 5 BİN TL İÇİN KUZENİNİ ÖLDÜRDÜ, SURİYE’YE KAÇAMADAN YAKALANDI
- ADANA’DA SALYANGOZ MESAİSİ: KİLOGRAMI 35 LİRA
- PARK HALİNDEKİ ARACA ÇARPARAK MOPEDDEN YERE SAVRULAN BİRİ ÇOCUK 2 KİŞİ, SÜRÜCÜNÜN DİKKATİYLE EZİLMEKTEN KURTULDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































