

Barut: "Çukurova, Afet Bölgesi İlan Edilsin"
CHP Adana Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ayhan Barut, Adana ile Mersin'de etkili olan dolu ve sağanak yağış nedeniyle ekili-dikili tarım arazilerinde zarar oluşan üreticilerin mağduriyetinin giderilmesini istedi.
Barut, yaptığı açıklamada, etkili olan dolu ve yağışların kent ve kırsal yaşamını olumsuz etkilediğini, mısır ve pamuk gibi ürünlerin ekimlerinin yapılamadığını söyledi.
Adana'da geçen Aralık ve Ocak aylarında da üreticileri zor durumda bırakan yağışların, yine mağduriyete yol açtığını belirten Barut, "Şimdiki dolu ve sağanak yağışlar nedeniyle Adana ve Mersin'deki narenciye ve meyve bahçeleri, mısır gibi ürünlerin ekildiği tarlalar tümden zarar gördü. Bu dönem çiftçimizin yaşadığı bütün olumsuzluklar gözetilerek bölgemiz derhal afet alanı kapsamına alınsın. İvedilikle zarar tespiti yapılmalı, söz konusu zararların tamamı devlet tarafından zaman kaybetmeden karşılansın. Dolu ve sağanak yağıştan zarar gören çiftçilerimizin Tarım Kredi Kooperatifleri ve Ziraat Bankası'na olan borçları faizsiz 2 yıl ertelensin" dedi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- JOAO PEREİRA: "İYİ FUTBOL OYNUYORUZ POZİSYONA GİRİYORUZ AMA GÜNÜN SONUNDA EN ÖNEMLİSİ 3 PUAN ALAMIYORUZ’’
- İSKENDERUN’DA EV YANGINI
- KUYUMCU SÜSÜ VERİP TEFECİLİK YAPTILAR: OPERASYONDA SİLAH, POS CİHAZLARI VE MİLYONLUK ÇEK-SENET ELE GEÇİRİLDİ
- ANTAKYA’DA TRAFİK KAZASI: 1 YARALI
- EVİN PENCERESİNDEN KAÇARAK SIRRA KADEM BASAN GENÇTEN 19 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































