Bugün 29 Nisan 2024 Pazartesi
  • Antalya30 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2439.282
    %0.00
  • Dolar
    32.4246
    %0.00
  • Euro
    34.6533
    %0.00

Ömer Yetgin / BUGÜNLÜK

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ömer Yetgin / BUGÜNLÜK

Çetin’den; gövde gösterisi…

14 Aralık 2023 Perşembe 00:05

 

            Yerel Seçim takvimi yaklaştıkça aday adaylarının seçim çalışmaları da yoğunlaşıyor.

            2024 yılının Mart ayında yapılacak yerel  seçimlere artık 3,5 ay gibi kısa bir süre kaldı. Süre daraldıkça belediye başkanlığına aday adayı olan isimler de çalışmalarını yoğunlaştırıyor ve seçmene projelerini sunuyor.

            Bir süre önce Muratpaşa Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıklayan ATSO eski başkanı Davut Çetin önce CHP Muratpaşa İlçe Binası’nda İlçe Başkanı Hasan Şahin’i ziyaret ederek gazetecilerin sorularını yanıtladı. Aday olması ve seçilmesi durumunda Muratpaşa’da  7 başlıkta 70 proje hayata geçireceğini söyleyen Davut Çetin; her kesimin oyuna talip olduğunun altını çizdi.

            Ardından  bir otelde aday adaylığı tanıtım toplantısına katılan Davut Çetin; hizmet odaklı projelerinden, hedeflerinden ve seçim stratejisinden söz etti.

            Öncelikle şu ayrıntının altını çizmek istiyorum. Davut Çetin’in aday adaylığı tanıtım toplantısı büyük bir kalabalığa sahne oldu. Tanıtım toplantısını takip etmek isteyen davetliler araçlarını park etmekte büyük zorluklar yaşadı ve uzak noktalara aracını bırakarak yaya olarak toplantının gerçekleştirileceği otele gelebildiler.

            Salonda coşkulu ve heyecanlı bir kalabalık vardı ve Çetin’in aday adaylığı toplantısı sanki ‘’adaylık’’ toplantısı gibiydi…

            Toplantıda konuşan Çetin; ‘’Artık talep makamında değil, icra makamında olmaya talibim’’ diyerek 7 başlıktaki 70 proje ile Muratpaşa’da her mahalleye eşit hizmet sunacaklarını, hizmette rekabetçi, şeffaf, hızlı ve insan odaklı çalışacaklarına vurgu yaptı.

            Basın mensuplarının da büyük bir ilgi gösterdiğine tanıklık ettiğim toplantıda eski milletvekillerinin,  kanaat önderlerinin, genç seçmenlerin, muhtarların, STK temsilcilerinin, partililerin, ATSO üyelerinin destek vermesi gözden kaçmadı.

            Baba ocağında siyaset yapacak olmasının, çok sevdiği Muratpaşa’da hizmet yapacak olmasının kendisini heyecanlandırdığını söyleyen Çetin; ‘’Tüm yaptıklarımı burada sayabilmem mümkün değil. Özellikle Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nı sadece Antalya’nın değil, Türkiye’nin referans kurumlarından birisi haline getirdim. Beraber çalışma kültürüyle omuz omuza yürüyerek, kimseyi ötekileştirmeden herkesle birlikte hizmet ürettik. Kimseye bizden; bizden değil diyerek bakmadık. Herkesi kucakladık, herkesin katkısını aldık. Şimdi yeni bir yol, yeni bir heyecan ve yeni hedeflerle Muratpaşa ilçemize hizmet etmek için elimi taşın altına koyuyorum. Beraber çalışacağız, beraber üreteceğiz ve hep birlikte sorunlarını aşmış bir Muratpaşa için gece-gündüz çalışacağız’’ dedi.

            Muratpaşa’da örnek belediyecilik anlayışını hayata geçirmeye talip olduğunu da söyleyen CHP Muratpaşa aday adayı Davut Çetin’in, ‘’Muratpaşa’daki sandıkları rekor oyla patlatmaya talibim. Büyükşehir’i kazanmak için aday kim olursa olsun Muratpaşa’dan elimizden geldiği kadarıyla oy taşımak zorundayız. Geçen dönem Büyükşehir’i kazandık, bu dönemde de kazanmak için elimizden geleni yapmaya hazırız’’ sözleri salonda büyük alkış aldı.

            Evet… Coşkulu ve heyecanlı bir aday adaylığı toplantısına tanıklık ettim. Kürsüye hakim olan Davut Çetin’in zaman zaman duygusal, zaman zaman heyecanlı ve vurgulu sözleri salondan büyük alkış ve destek aldı.

            Antalya’da görünen o ki yerel seçim süreci çok hareketli ve renkli geçecek.

            Diğer partilerin aday adaylarının seçim çalışmasını da yakından takip ediyorum.

            Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Manavgat, Alanya başta olmak üzere tüm ilçelerde aday adaylarının hummalı bir çalışması var.

            Elbette siyasi partilerin ilçelerdeki aday adaylarının çalışması kadar Büyükşehir aday adaylarının temposu da görülmeye değer.

            Gelişmeleri hep birlikte gözlemleyeceğiz…

            

Bu yazı toplam 450 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim