

Çırçır Fabrikasında "Beyaz Altın" Mesaisi Başladı
Adana'nın Ceyhan ilçesinde 54 yıldan bu yana çırçır fabrikası işleten Hamdi Keçelioğlu, son 4 yıldır çiftçinin yaşadığı sıkıntılarının kendilerini de etkilediğini söyledi.
Keçelioğlu, 1965 yılından bu yana faaliyet gösteren fabrikada babasından sonra yönetimi ele alarak çırçır fabrikası işletmeciliğini devam ettiğini belirterek, "Çırçır fabrikamızda her yıl umutla başlarız, umudumuzla devam eder, güzel sezonlar geçiririz. Fakat bu yıl büyük hayallerle başladığımız işimizde çiftçilerden duyduğumuz üzücü haberlerden, verimin eksikliğinden etkilenerek biz de sıkıntı içerisindeyiz. Çiftçiye olan zarar bizzat bizlere de yansımaktadır" dedi.
Daha iyi üretim yapabilmek için son 4 yıldır değişik sistemde makineleri koyarak daha temiz pamuk üretmek ve piyasada daha iyi bir yer sahibi olmaya çalıştıklarını anlatan Keçelioğlu, "Bu yıl tekrar yeni ilavelerle yaptığımız tesisten çok şükür güzel şeyler elde ediyoruz. Ama çiftçinin durumu bizleri üzüyor ve umutsuzlaştırıyor. Tekrardan umudumuz var, inşallah daha iyi günler bizim olacak, her şeyin daha iyisini bekliyoruz" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- 30 METREKARELİK ATÖLYEDE 36 YILDIR ALANYA ŞALVARINI DÜNYAYA TANITIYOR
- AVM'DEN ŞİKAYETÇİ OLDU
- LAĞIM ÇUKURLARI İÇİN SUÇ DUYURUSU
- PARK HALİNDEKİ ARACA ÇARPARAK MOPEDDEN YERE SAVRULAN BİRİ ÇOCUK 2 KİŞİ, SÜRÜCÜNÜN DİKKATİYLE EZİLMEKTEN KURTULDU
- KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURMAYI BAŞARAN SEREBRAL PALSİ HASTASI ADA SU’NUN ANNESİNE KENDİ ELLERİYLE VERDİĞİ ÇİÇEK YÜREKLERİ ISITTI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim


































